Malin Jakobzon

tungt arbete!

Rapp Best som friarn te Mulla

nu är det den 6:e dagen ja har arbetat i rad… blir nog en 7 arbetsdag med. man börjar faktist bli läss på att vara hästskötare/stallskötare. har jobbat sen i onsdas förra veckan å heljen inräknad. det värsta av allt är att det är så jävla varmt!!!!

men nått kul är de ju me. ska fara med mullan på vet- kliniken i vännäs å kolla med ultraljud för att se om hon har blivit dräktig! det är väl ljuspunkten på hela veckan. ja hoppas verkligen att hon är det, för då blire väl ett lite föl till maj..:) ett föl efter rapp best…. har redan kommit på ett namn till fölet..:) *hihi
äre nu inget föl i magen så äre bara å fära upp te skelleftå igen så hon blir betäckt än en gång

i heljen så är det ljus punkten för bjurholm….bjurholmdagarna…. jag tycker det är ganska sämst…. jämfört med västerås! som är om ett par veckor!!! det är väl ljuspunkten på sommarn! var aldri där förra året. men i år då ska ja dit!

på kvällarna så fiskar man å jagar mygg… ganska mysigt när det är lite svalare å solen går ner… men gäddan är väl inte riktit på hugget…. alla fiskar tycker nog att det är varmt. för varmt för mask…haha

synd att åstigen ä så himla dålig. går inte att rida på vissa ställen… man vill ju inte hamna nere i älven… annars hade man ju ridit en hel del. men nu måste man rida på tall heearna eller tall hearna… å där är det väldans varmt å rida….

nog snackat…
mina kissunga hamna i hem å blev glada. bra! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.