Marcus blogg

Det blev fel

Det verkar som det blev fel, jag skulle innan jag började med den här bloggen ha förstått att det det finns en viktig regel att följa, tänk inte positivt. Jag verkar inte ha förstått att det är bara om man skriver att det inte finns nån framtid i åsele som man ska ha en blogg eller skriva indsändare. Men enligt ett blogginlägg så är jag ju som socialdemokrat en människa med stora kunskapsluckor. Men mina kunskapsluckor blev ju lite mindre idag då jag läst egons blogg, det är ju roligt att du kan förklara saker för en enkel arbetare som jag.

Och tydligen så saknar jag kunskap om samhällsutveckling, och  jag har inget intresse för medborgarnas synpunkter.Då kan jag säga så här, jag tror inte jag saknar kunskap om samhällsutveckling, hade jag saknat intresse för medborgarnas synpunkter och åsikter hade jag inte engagerat mig politiskt.

Jag vet att det inte spelar nån roll för dom som bor i Fredrika att jag åkt buss till skolan, det jag ville säga med det är att det finns en framtid även om barnen måste åka buss. Inget av det som finns i Fredrika idag behöver försvinna p g a det. Dom satsningar som är tänkt att göras kan man göra ändå. Vad jag vet så är Fredrika idag ett fungerande samhälle, och det kommer det att vara även i framtiden. Det är därför jag inte förstår varför man måste packa väskorna.

Men varför ska man vara positiv? nej det verkar som en del tror att det som ska rädda kommunen är att dagligen skriva om att allt är negativt. Enligt en del av befolkningen i den här kommunen så jobbar vi socialdemokrater för att stoppa utvecklingen i kommunen, jag skulle alltså jobba för att stoppa utvecklingen i kommunen där jag och min familj bor?  jag skulle jobba för att det inte ska finnas nån framtid här för mina barn? nej så är det inte, jag vill ju tro att trots dom förändringar som är på gång inom kommunen så finns det en framtid här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.