Marcus blogg

Åsele 2023

Åsele om 10-20 år, hur ser det ut? ja det är ju svårt att veta det, men att kommunen redan fått dödsdomen som en del verkar tro,det tror inte jag. Hur ska vi då göra för att få Åsele kommun att överleva i framtiden? ska vi diskutera personer och deras uppdrag, är det räddningen för Åsele? nej det tror jag inte. Kanske kan vi istället fundera över hur vi vill att Åsele ska se ut om 10-20 år, och hur vi ska göra för att komma dit vi vill.

Att vi verkar köra fast i en del frågor är inget som hjälper kommunen framåt, vi måste forsätta att se framåt och tro på och arbeta för att det ska finnas en framtid i åsele.Vi måste hitta lösningar som är bra för kommunen på lång sikt, både inom kommunen men också lösningar tillsammans med andra kommuner för att vi ska klara oss i framtiden.

Och jag tror att åsele kommun om 10-20 år är en fungerande kommun, precis som idag. Det kommer då som nu finnas små och stora företag i olika branscher,och det kommer att gå lika bra att bo här då som det gör nu, och det är ingen inom politiken som jobbar för nåt annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.