Marcus blogg

Svar på frågor

Man får ju en del frågor och jag tänkte svara på en del av dom idag.

Vart kommer jag ifrån? Jag kommer från risbäck i dorotea kommun, en by 7 mil från dorotea, har sedan varit doroteabo några år innan jag flyttade till åsele 2002. Och för att svara på en fråga till så visst kan jag tänka mig att flytta tillbaks till risbäck, trots avstånden och att man måste åka buss till skolan därifrån, jag ser inte det som ett problem, men nu bor jag i åsele och har inga planer på att flytta.

Har åsele fått dödsdomen? nej jag tror ju inte det, och jag tycker det är synd att en del verkar tro det, det finns många som vill bo kvar här och jag tror folk kommer att flytta hit även i framtiden, det finns bra förutsättningar för att bo här.

Finns åsele kvar om 20 år? ja nog finns väl åsele kvar då, även om det är svåra tider för små kommuner så tror jag att vi finns kvar, om vi har ett bra samarbete med våra grannkommuner, det är ett måste för att vi ska klara oss i framtiden.

Bor du själv kvar då? ja jag har inga planer på att flytta, men man måste ju ha ett arbete att gå till såklart, men jag tänker inte flytta p g a nån annan anledning, jag vill bo kvar här även om jag vet att inlandet är en bortglömd del av det här landet, och jag vet att läget ser tufft ut för kommunen, men jag tror ju ändå på att det finns en framtid i åsele och vill därför bo kvar här, jag trivs bra med att bo på ett litet ställe och ser fördelarna med det.

Svar på fler frågor kommer om nån dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.