Marie

Intressant artikel på Värmepumpsmarknaden

Av , , Bli först att kommentera 2

Di skriver en intressant artikel om värmepumparna och vad som förmodligen orsakat att de gått ner så mycket på marknaden, men att de kanske kommer öka framåt. Hoppas verkligen det för att mina nibe aktier har tyvärr minskat. Men jag hoppas och tror att de kommer att vända framöver och att vi ser en ökat tillväxt både på marknaden och på aktiens kurs. har även hittat en sida som har en del intressanta aktietips och artiklar om ekonomi som ni kan kolla på och en bra ordlista med en del mattnyttig informaiton om svåra ord som kan vara bra att hålla koll på.

En sak jag älskar med min värmepump är att den kan göra både värme och kyla. Det innebär att jag kan använda den för att hålla mitt hem bekvämt året runt. Ingen mer svettas i sommarvärmen eller fryser under vintern. Så, om du funderar på att uppgradera ditt värmesystem eller bara vill göra ditt hem mer energieffektivt, överväg definitivt en värmepump. Jag är så nöjd med mitt beslut att investera i en, och jag tror att du också kommer att bli det!

Läs hela nyheten på länken nedan: 
https://www.di.se/nyheter/varmepumparna-gar-mot-stralande-framtid/

 

Smart och populärt med kassar för företag

Av , , Bli först att kommentera 3

Välkommen till min blogg där jag idag tänkte lyfta ett populärt och praktiskt alternativ för ditt företag – kassar med tryck! Om du driver ett företag, oavsett storlek eller bransch, vet du att marknadsföring är en viktig del av framgången. En effektiv marknadsföringsstrategi kan hjälpa dig att öka varumärkesmedvetenheten, locka fler kunder och öka försäljningen. Då har jag sett att kassar med eget tryck kan vara en smart marknadsföringsmässig lösning för ditt företag.

Fördelarna med kassar: En av de främsta fördelarna med att använda kassar med tryck är att de är praktiska och användbara för både företag och kunder. Kassarna syns på stan när de används av dina kunder, vilket gör alla som bär din kasse till en automatisk reklampelare, rätt smart!

Kassar har flera användningsområde i vardagen och erbjuder ett enkelt sätt att transportera saker, matvaror, kläder och liknande. Mycket smart kan jag bara lyfta återigen.

Vad tycker du? Är kassar ett smart sätt att marknadsföra sig eller finns de andra liknande produkter som är smartare, mer miljövänliga. Vi använder ju de allra flesta kassar i olika former varje dag.

Läste även en intressant artikel från Naturvårdsverket på ämnet med påsar och kassar
https://www.naturskyddsforeningen.se/artiklar/6-basta-tipsen-om-pasar-och-kassar/

// fundera och återkom

Är sommaren slut?

Av , , Bli först att kommentera 0

Man trodde aldrig att denna sommar skulle komma igång, men så kom värmen, och augusti var en riktigt trevlig månad med rätt mycket sol, vilket alltid är välkommet.

Vad tror ni om september kommer de fortsätta, om än att de kommer vara rätt mycket kallare… med tanke på att värmen avtar rejält nu när hösten tar över.

Håller koll på värdet via klart.se appen samt via YR.no för att få lite olika input.

Företagsfakta

Gillar att besöka Allabolag.se för att enkelt få snabb och bra information om alla företag i Sverige.
Mycket glatt överraskad över hitta.se som verkligen har skapat en riktigt bra tjänst också…. klart imponerade med den snygga design som de har!

Höstfrisyren närmare sig….

De börjar bli dags att återigen besöka en frisör i Umeå, kommer ganska säker välja annamärtas även denna gång, de är rätt bra när man liksom fått ett bra relation med en frisör då går de så mycket snabbare och enklare att komma igång.