Tiden går…

Hur man än vrider och vänder på saker och ting så kan man aldrig få klockan att gå bakvägen. Blir jag någonsin en seriös uppfinnare så tror jag att jag ska satsa på de. Man behöver ju inte vara så drastisk att komma på tidsmaskinen utan bara så man kan tjäna lite tid ibland.

Idag hoppas jag kunna åka till Umeå å hämta min nya underdel till skotermotorn. Detta är ett sånt läge som jag skulle vilja ha lite mera tid till. Skulle även vilja uppdatera boggien men de hinns inte. Tjejens skoter, som igentligen är sonens, fick lyftas från banan redan första kvalet så den står också i molekyler i garaget.

Mycket nu, som MDP skulle ha sagt det.

Återkommer när jag varit i Umeå.

Mvh Marino

2 kommentarer

  1. Lollo

    Ni har de bra där upp i norr! Köra på isen ett bra tag kan ni också göra. Här har man tur om de håller nån vecka.. Smått avis på Motorveckan ni fixat ihop. Skulle vilja kma och besöka den.. En bit då ja bor på Åland.. :p Men inget är omöjligt! Lycka till!

    Kika gärna in min blogg:

    http://521.bloggspace.se/

  2. Marino

    Jo jag plogade upp våran isbana första gången i slutet på November/början på december. Sen har vi kört sedan dess å nu har vi hur tjock is som helst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.