Mopperace och Semester

10 år har gått sedan jag senast satte min fot på Greklands sandstränder. Nu är de äntligen dags igen. Den goda maten, de läskande dryckerna och de soliga dygnen skall nu intas för att ladda lite baterier inför kommande säsong.

Motorveckan lämnar inte mycket till semester över så därför fick jag lov att lägga en del av den nu så här lite i efterhand. De spelar ju ingen roll då de är lika varmt där ute i vida världen ändå.

Jag åker tillsammans med min Sambo och min grabb William på 9år. Han var i Kina med sin mamma i våras och när han kom hem sa han att han ville åka till ett badställe nästa gång, typ Grekland. De han inte visste då var att resan till Grekland redan var bokad. Kina kan tänkas ge många intryck och vara ett väldigt intressant resmål men jag tror man uppskattar de mer då man blir lite äldre och vill upptäcka världen.

Vädret skall vara på topp hela veckan och vad skall då kunna gå fel.. Jag kommer avlägga en reserapport då jag kommer hem!

 

Mopperace var de ja

Ja då var de alldeles snart dags för mopprace igen ja. 19 September så smäller de till igen på Lyckseles Travbana. Som jag skrev tidigare så är detta som kommer eskalera i takt med Burkarcupen inom en framtid så nu hoppas jag att ni grabbar/gubbar & tjejer/kvinnor där ute tar å dammar av moppen för en trevlig dag i Retrots tecken. Mer info finns på hemsidan www.alltomlycksele.se/lmu

Ha en bra dag alla där ute så hörs vi när jag kommer hem!

Mvh Marino

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.