Dag två till ända..

Då många kommentarer kom till ända så fyller jag i mina svar i en uppföljare istället.

Dag 2 är nu till ända och än fast jag går i mina dagdrömmar och vill sätta tänderna i en gigantisk genebrömacka med alla pålägg som finns så känns de inte så farligt ännu. En del av känslan kanske är den ännu rätt färska motivationen. Än så länge är jag 100% i mitt uppförande. Ordentliga mängder vatten har runnit genom kroppen, inget fuskande och en timmes promenad om dagen har avverkats. Jag kommer inte nämna några vikter ännu då det är orelevant efter 2 dagar. När en vecka är till ända så kommer en sådan rapport.

Jag känner mig fortfarande lika taggad men känslan efter mat ökar. Ett bra sätt jag känner att jag kan tänka är att jag iaf inom en snar framtid kommer få känna smaken av vanlig mat igen. De är värre för de som skall sluta med Tobak eller Alkohol som då aldrig kommer att få känna smaken om dom skall lyckas.

Jag har nu även hunnit med att testa några olika smaker på dessa preparat och jag må säga att de har dom fått till. Inte så illa hitils och man behöver då inte hålla för näsan då man äter. Dock saknar jag köttets lustar..

De finns delade meningar om preparat och som jag tidigare sagt så är jag heller inte en förespråkare för just detta. Dock känner jag att jag behöver ett startskott. Jag har under mycket lång tid försökt att äta lite mindre, lite mer rätt etc men då karaktären gällande mat inte varit den bästa så har de alltid slutat som så att "ja men en till gör ingenting" osv.. Detta gör jag nu enbart för att komma igång, får jag inte äta något så kan jag heller inte tulla på något utan att korsa gränsen. Den ekonomiska biten blir också en motivation i sig då man heller inte vill kasta slantarna i sjön. 

Jojjobantningen är ett känt fenomen för många och även så för mig då jag i andra tappra försök lyckats gå ner utan preparat men sedan efter ett tag hamnat i knubbiga landet igen. Detta får man inte skylla på preparat utan karaktären att inte ställa om sina matvanor och sin livsstil. Jag vill ta mig från sofflocket, eller i mitt fall datastolen eller garaget, för att få lite motion. Som jag också tidigare skrev så måste jag bli lite lättare för att börja röra mig mer aktivt. Nu är de ju inte så för er som inte sett mig live att jag är en blobbendale (motsatsen till chippendales) utan min vikt bygger inte enbart på svål. När jag blivit av med lite av barlasten så kommer mer än promenader att fylla mitt motionsschema. De är så att knän, rygg osv sliter hårt om jag skulle börja belasta dem för hårt nu. Min tanke är att trappa upp allt eftersom tiden och resultatet kommer.

Att jag aldrig kommer bli överviktig igen kan jag inte lova men jag har iaf bestämt mig för att ge de en chans. De viktigaste med allt är ändå att just ändra livsstilen i dessa frågor. Annars är man i Jojjosvängen inom kort.

Tack för visat intresse.. Ett roligt ämne att diskutera då många har så olika syn fast med samma syfte och ändamål. Har även kommit SMS.. Kul att nån bryr sig..

Tänkte man kunde dikta något lite kul i varje inlägg så inte allt handlade om hur synd de är om en å hur dyrt de blivit här i Sverige.. 🙂

Tomten är om magen rund, julen är hans bästa stund. Han lyckas varje år, dela klappar med feta lår. Gick han ner i vikt, hans hjärta då fick svikt. Bäst att vara rar, mot snälla tomtefar.

Mvh Marino

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Lisbet Olofsson

    OK.
    Håll dig till planen och läs vad jag skrev på förra inlägget.

    KOM ihåg – det första som avger kroppen är vatten i ca 2 kg. De kommer du även att få tillbaka när du börjat äta vettigt.

    Men du bör börja tänka på hur du ska tackla de hinder du kommer mot. Just nu är det hunger – drick mer vatten. Rör på dig och ta till annat än MAT. STÄDA, tvätta bilen vad som helst – för att skingra tanken.

    Det är sällan något fel på den metod man väljer utan som du säger så är det hur man själv gör av det som är grejen.

    Varför du efter ca. 3-4 dagar börjar må bättre är at du kommer in i en fas där du förbränner ketoner. Ketoner är en biprodukt av förbränning av fett. De dämpar hungerskänslan, sparar på muskelfibrer och gör dig lite piggare. Men så fort du äter något så går du ur fettförbränningsfasen och börjar förbränna dina muskler.

    Vill du ha mer peppning så give me a hint. Jag jobbar även på Nordens mest framgångsrika viktminskiningsföretag. Har mött, coachat och pratat med folk som gått ner från 10 kilo till 38. OCH DET FUNKAR med rätt kunskap och inställning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.