Dag 4 and the train is still going..

Ja det här är igentligen bara en liten uppdatering att inget fusk har ännu påträffats. Har inte märkt att något försvunnit ur kylskåpet under sömntid heller.. Har traskat på en timme varje dag och idag joggade jag sista kilometern i mål.. Halvvägs höll jag evigt på bryta ihop då kondisen i stort sett är på noll men de gick att bita ihop å skrika lite halvhögt för sig själv i skogen.

Igår skulle jag upp till en vän (grannen) och dricka en kopp kaffe å socialicera en aning. Mitt på bordet stod en stor skål med karameller.. Ville jättegärna slicka på alla snaskiga sötsaker men de gick bra till slut.

Ikväll var jag å skjutsade hem käraste och några av hennes väninor som varit på lokal och sist av allt ville min bättre hälft ha med sig en Pizza hem. Kan ju säga att den doften har aldrig någonsin varit så smärtfull för att inte prata om när locket lyftes av. Dock så gick även de hindret utan större problem förbi..

Nu har de börjat hända saker och inga fysiska men som konstig mage, frysningar eller huvudverk etc som tydligen ska varit väldigt förekommande biverkningar. Enda som märks av är att andedräkten försämrats men de tycks inte vara ett problem knutet till just denna kur utan till bantning i allmänhet, men va vet jag?

I morgon är de iväg till Norsjö med grabben och dess fotbollslag på match. Hoppas dom får de roligt å gör en bra insatts dom små.. Sen om de blir vinst är så klart en bonus.

Ses därute och ni ungdommar som läser och håller på med sånt som inte är på rätt sida moraliska lagboken, lägg bara ett ägg. De är inte värt de. En som vet! Skilj på "pojkbus" och kriminalitet, de är två helt olika saker.. Är de droger inblandat så stoppa den skiten så långt under marken att inte ens arkeologer kommer hitta de om 2 miljoner år! Kände bara att de var dags för en liten moralpredikan också, de kan behövas i dessa dagar!!

Käraste ropar från verkstan, bäst att dra… 🙂

Mvh Marino

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.