Dödsrace och miktion i mängder..

Jag vet inte vad jag ska säga.. Ibland undrar jag vars man plockar rubrikerna ifrån när man skriver en artikel. Självklart vill man sälja tidningar och skapa debatter de förstår jag men att göra en höna av en fjäder är väl något man bör hålla utanför den höga nivå man ändå kan tycka Västerbottens största tidning har, eller? Helst när man väljer att visa en film som skall bekräfta den kraftiga rubriken och som sen visar något helt annat. Märk väl att jag inte lägger min åsikt i händelsen utan i rubriseringen. Jag skulle vilja gämföra detta med att skriva en rubrik som "Björnen slukade mannen levande" för att sen påvisa en film där en man och en björn möter varandras blickar för att sedan avvika för att inte mötas. Jag menar, visst kanske mannens blickar slukade björnen eller att björnen skulle kanske kunna anfalla men nu var de ju inte så de gick till.. De blir bara pinsamt fel..

Jag vill inte på något sätt försvara eller fördömma händelsen av varken Polis eller Streetrace, de har jag varken med att göra eller på något sätt insatt i men läsa kan jag å synen är enligt optikern väldigt god. De är synd att kasta onödigt mycket skit över den övriga motorsporten/motorarrangemang än vad som redan görs av olika individer av olika rang och av olika hänseenden. De är bara den lilla tanke jag hade om detta.. Vad utgången blir av själva händelsen blir däremot intressant att följa, hoppas bara att de blir rättvisa skippad och att en seriös utredning görs. Tror inte på iden att statuera exempel för i sådant fall skulle alla kvinnomisshandlare, våldtäktsmän etc etc avlivas på plats utan några onödiga frågor. Ett rättvist straff för den verkliga händelsen, de har dom som kör med i beräkningarna.

Miktion, vad betyder då det? Jo de är ett medusinskt, som Pippi skulle sagt, uttryck för att urinera. All denna vätska man varje dag skall bälja i sig för att behålla rätt vätskemängd och att kroppen skall bränna fett istället för muskler håller på göra mig tokig. Och andra sidan får man träffa lillebror lite oftare 🙂

Idag blev de långtur. Jag, kärasten och min bättre hälft hade ett eget litet svartrace där vi tävlade vem som kunde gå snabbast under olika partier. Tur den mötande trafiken kunde avvärja från vår bana. Vi övade gå med några avbrutna träpinnar och de blir genast lite mera aktivitet i kroppen. Kanske blir att gå på Biblioteket och låna ett par gåstavar. Tänk att man kan låna de på ett bibliotek? Inte dåligt.. Jag hoppas att ni där ute har de bra och innan ni kastar mer skit på oss motorburna ungdommar, i totalt ogrundade artikelkommentarer, ta å läs artikeln en gång till. (42år)

Öppna spjäll, mycke gnäll, om de sker på fel fjäll..

Mvh Marino

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Få försvararna att knipa käft

    Ingen dog, vilket kanske var mest tur i går. Förminska inte idiotin i det här, det gör bara att motorsporten får mer uppförsbacke. Själv skäms jag nästan för mitt intresse efter det här och alla angrepp på polisen i artikelkommentarerna.

  2. Marino Carlsson

    Jag vill inte minska idiotin som jag tydligt påvisade med mening som ”Märk väl att jag inte lägger min åsikt i händelsen utan i rubriken”.

    Jag skrev också att jag hoppas att påföljden blir rättvis och en rättvis utredning görs.

    Läs gärna vad man skriver och hitta inte på egna mellanrader i vad jag skriver.. Jag arrangerar själv tävlingar sommar som vinter med polistillstånd, kommuns godkännanden etc. Ändå finns de dem som kallar dessa arrangemang för illegala race etc. Om de vore så att jag var förespråkare för detta skulle jag knappast engagera mig alla timmar de tar för att kunna göra de vi gör på en idiel föreningsnivå. Jag hoppas att man i Umeå tar upp kampen med att starta en förening där också och verkligen försöker komma till skott med vad man vill göra. Att de är en speciell känsla många är ute efter med dessa streetrace ska jag inte hålla under stolen men merparten skulle hålla sig till det lagliga alternativet om de bara fanns. Vi är tydliga exempel på detta i Lycksele! Nu är inte Umeå Lycksele men jag vet att Umeå kokar av entusiaster så de vore mycket märkvärdigt om dem inte kunde sätta sig ner på en pizzeria eller dyligt och fundera vad nästa drag i deras schackspel bör bli.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.