The lööv-grips are moving..

En vecka till ända av denna påbörjade kur. Kanske skulle druckit diskmedel istället då de också ska lösa allt fett. Jobbigt att se andra smaska i sig av alla gosaker men i övrigt så känns de fortfarande bra. Man kommer som in i svängen..

Resultat är alltid roligt, såväl på vågen som i spegeln.. Ni kan ju måla upp en bild över hur de ser ut där framför spegeln varje morgon å kväll. En blekfet norrlänning försöker, i nästan jordens alla vinklar, spänna fram en muskel genom späcket.. Ja de är sjukt.. Blir värre och värre för fjällan att greppa sig fast i kärlekshandtagen allteftersom dagarna går. idag blev de lite fotboll och en hel del i garaget. Ska nu försöka lägga mig jag med då man inte har betalt för mer än att sova på jobbet då man har journatt. Hoppas ni lever och frodas där ute!

Just de ja, skulle ju avlägga en liten rapport om vikten: Från 112,4kg till 107,2kg! De tar sig..

5kg av fettet drog, i spegeln han nöjsamt log. Humöret dock snabbt svängde, nu var de inte magen som hängde..

Mvh Marino

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Jocke Rönnholm

    Riktigt roligt att läsa din blogg. Ska bli roligt att kicka lite boll sedan och se om du har kvar känslan i nickarna dina =) Keep up da good work!!

  2. annika gunnarsson

    Va duktig du är Marino!! Grattis!
    10 margarin paket lättare!!!
    Tyvärr har vi redan sett en snabb nedgång på korv,hamburgare och godisförsäljning.

    Men … eftersom jag dig diggar och stöttar så har jag satt en stor lapp i båda kassorna. FÖRBJUDET ATT SÄLJA KORV OCH BURGARE MM TILL MARINO. ENDAST FILM , VATTEN , KAFFE,MOTORTIDNINGAR OCH KONDOMER. Om han blir wrång ring mig eller polisen!

    Kram och Lycka till!

  3. Marino Carlsson

    Jag var på återbesök i tisdags hos bantartanten för att skaffa en ny laddning milkshakes. Allt började bra och hon frågade rätt pedagogiska frågor och jag fick sitta å skryta en stund. När min skrytartid var över kom de, som en blixt från blå himmel, gud va du har varit duktig! Jag kände hur mormor stod å nöp en i kinderna å tyckte man varit så duktig när man ställt bort tallriken på diskbänken. Kul är de iaf när man krymper..

    Jocke, nog finns de lite boll kvar i gammkroppen och huvudet sitter kvar där överst så med lite tur så kan vi nog fortsätta se fram emot att sparka lite boll ihop till sommaren. Kanske är dags att göra comeback i Betsele, de var ett tag sedan man kände de rödfärgade tröjorna mot sin kropp 🙂

    Annika, de sjuka är att de inte skulle vara omöjligt att nästa gång jag kommer in på STATOIL så piper de för att göra personalen uppmärksam på att jag är där. Sen sitter de stora skyltar vid disken om att jag är portad på nästan alla delar av sortimentet… Tack för stödet iaf! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.