Bantningspreparats kemiska process?

Nu har de gått dryga veckan och de som en gång i början var så lätt å smaskigt är inte längre lika roande att äta, ursäkta, jag menar dricka. Nu börjar mina frågor komma som jag inte vill ha svar på av en som säljer preparaten utan av någon som verkligen inte är partisk i frågan utan som vet vad de är som händer i kroppen.

Som jag i min första viktminskningsblogg sa så är jag absolut inte en förespråkare för preparat i några former. Mat i form av potatis, grönsaker och kött finns av en anledning och att vi äter den är ett faktum. Vad är de då som är så fuktansvärt magiskt i en sån där pulverpåse att den kan ersätta en måltid som stekt röding, nykokad hempotatis och en väl tillagad spenatsås med en citronskiva. Eventuellt en trevlig äggsallad med isberg och selleri.. Förutom smaken då förstås…

3 påsar pulver om dagen och du blir företagare på en vecka. Magiskt pigg, aldrig hungrig och smal å slank slinker du perfekt in i en Dahlinskjorta. Hur går de till?

De sägs att de tar 3 dagar från att man äter pulvret, som i detta fall är cambridge, att rensa ur kroppen på allt skrot den lagrat. Därav ska man bli piggare.

Om man äter delad kur då? Då stoppar man ju i sig ny skit hela tiden..

Är de så enkelt att om man bara struntar i att äta onyttiga saker som karameller, läsk, smaskiga kakor och efterrätter, några pizzor och ett gäng burgare så skulle också kroppen rensas på skrot under 3 dagar?

Panorera att man äter en gurka till Lunch, som man enligt kuren inte får äta om man går på ren kur, och en vattenmelon till middag. Va gör pulvret då?

Frågorna är många och de är säkert många andra med mig därute som kanske funderat på att testa någon gång men man har igentligen ingen aning om effekten och är rädd att testa.. Att gå å fråga en konsult som säljer preparatet är som att fråga säljaren på bilbolaget om deras bilar är bra.

Så ÄR de Kemi eller Magi?

Ni som har lite koll, ge gärna en rättvis bedömning av produkten. Jag är inte ute efter att såga den men man vill ju ha lite koll på vad de är i påsarna som kostar guld. Kan man lika gärna stoppa i sig bra mat utan karameller så finns de ju ingen anledning att köpa dyra pulver.

Tro inte att jag tappat motivationen eller känner mig i läge att lägga mig på bädden å se såpoperor. Jag är bara lite av en frågvis kille som gärna vill veta.

Min första delpunkt bland mina mål är nu uppnådd då jag är hur taggad som helst att sätta igång mitt hälsosamma liv på allvar. Otroligt hur många som ändå peppar en via sms, kommentarer på webben och på stan. De ger ändå den effekt jag kanske hade i baktanken. Man kan ju inte visa att man är utan karaktär för hela intravärlden.

Steg 2 i min kur blir så här:

Jag skall fortsätta att äta pulverpåsar (om inte ett mycket kunnigt och förtroendeingivande svar kommer på mina frågor som sågar pulvret med bättre metoder) men onsdagar och lördagar ska jag belöna mig med ett mål riktig och nyttig mat istället för preparat. Kan kännas bra att ha något att se fram emot som inte är så långt bort.

Se nu till att ge mig lite svar på mina frågor!

Dagens filur:

Om tungan är gourme, gommen glappar lätt. En kolhydrat i var tand, de känns inte rätt. Kan ett liv med påsen, på vikten sätta sprätt? Visdom av den lärde, kanske ger ett annat sätt. Att med list och energi, ändå hålla bakdelen tätt. För en sak är ändå säker, gaser kommer från var mans stjärt. De är bara fråga om mängd, men att ändå få vara mätt och lätt som en plätt!

Mvh Marino

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Racer X

    Att kroppen som är en fantastisk konstruktion skulle lagra skit helt utan anledning är en myt enligt min åsikt. Det som kommer in kommer ut, det finns inga hemliga förråd i en tarm eller i en mage där år av avfall samlas till man köper ett dyrt preparat för att rensa ut skiten.
    In – bearbeta för att ta ut näringsämnen, salter osv – ut – slut…
    Att du sen äter för mycket är en annan sak, får kroppen för mycket näring så lagrar den till sämre tider i form av fett. För att få bort fettet måste du alltså äta för lite under en period så kroppen tvingas använda av sina förråd, inga konstigheter. Reaktionen från din kropp under början av den här perioden är att varna för att du mest troligt håller på att dö av svält. Magknip, svimningskänslor, humörsvängningar och andra signaler för att få dig omedelbart till matbordet så förråden får vara intakta.
    Men det är egentligen bara din hjärna som lurar dig, du kommer inte att dö av svält.
    Så mitt råd till dig… lägg stålarna på trimprylar istället, ät små <-- jävligt små! portioner och hoppa över exempelvis lunchen och kvällsmackan. Använd hårdbröd som nödproviant när magen kniper och käka normal mat, men mindre, till middag. Att äta sig mätt innebär ju att du varje gång tränger ut magen och att du måste stoppa in mer nästa gång för att uppnå samma känsla, så lär dig äta utan att du behöver känna den känslan varje gång. Lär ju få en hel del respons på detta men du vet en racer sparar både pengar och vikt om han följer detta råd 🙂 Ha en bra dag!

  2. Hilding Persson

    Racer X, är Mannen med schyst och härligt förnuft. Marino, lägg dina pengar du tjänar på att äta sund mat, men mindre under veckan och de pengar du sparar på att inte köpa påsarna, lägg dessa pengar på lördag och söndagens meny, schyssta joggingskor,löparskidor, osv eller det du anser vara av intresse för ditt välbefinnade i vardande. Du kommer att få så mycket roligare än att sitta och sörpla soppa. Men jag undrar varför du bantar?På fotot ser du normalviktig ut.

  3. Marino Carlsson

    Jag är ute efter att få höra vad preparatets funktion av någon som är insatt i frågan. Jag delar helt era åsikter då det är medusinen jag använt förut då jag varit i bättre form. Nu vill jag bara nå snabba resultat till en början så man känner att man är laddad på riktigt å de kan man inte ta ifrån soppan att de går fort.

    Bilden är från 2007 då jag hade ett race med mig själv och vägde en del mindre. Den som ser mig skulle kanske inte gissa att jag väger 112,4kg heller men jag är större än på bilden. Nu väger jag mindre än 112,4 men fortfarande så är de 20kg onödig vikt att släpa runt på. Livet är lite lättare att leva om inte bördan är tung så att säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.