Fett på fat, sprängs med handgranat

Ja då var man tillbaka i bloggen och i träningen med nästan lika många kilon som sist att besegra. 110.8 pannor startade min vredesfyllda kropp sin träning med denna gång. (1 vecka sedan)

Nu finns det ingen återvändo, ska man orka sparka boll i sommar är det bara att ställa in y-frontarna i rätt riktning och beta bort hundbajset från löparskorna. Har varit ute på ett par rundor och enligt Eniro blev första löparrundan 1870 meter och då hade jag ett 50 minuters hårt gångpass i bakfickan.

Resultat: Dagen efter kändes det som hela västvärldens oroligheter bodde i mina avdankade lårmuskler och vulkanutbrottet på Island kan ha kommit från mina steg som skakade marken. Nu finns det inga preparat, ingen snickers och inga väder som ska stoppa mig..

Mål: Vinna skytteligan i sommarens fotbollsserie så det gäller att få lite fart i gammkroppen.. Eller farten är väl en sak men man ska ju kunna få stopp på skiten.

För att inte verka för ödmjuk med mitt mål så är det inte igentligen inte ett mål utan ett krav 😉 Jaja.. man måste sikta högt för att komma någon stans.

Vi ses med sixpack i sommar… mohahahaha!!!

/Marino Supermac/Bullen Carlsson

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Journalisten

    Du är inte ensam om att vinna skytteligan i sommar. Ryktet säger att Johnny ”Fimpen” Fahlèn kommer att göra en comeback. Den gamle målvakten har skolat om sig. Och lär vara stekhet inför sommarens
    Div 6. Han verkar vara i grym form. Från 90kg till 77kg efter vinterns hårda träning. Klubb är ej klar än, men ryktet säger Lainejaur gamla Adak. Men det kan vara en spökhistoria också. Återkommer med uppdatering…..

  2. Marino Carlsson

    Fahlen den rackaren… Jasså, ja då blir det att vara extra noga med avsluten. Dock så har jag Harald ”Bommen” Nilsson, Oskar ”kanonen” Sjöberg, Jonta ”Youtube” Ejebro, Daniel ”Muren” Lindström, Nicklas ”kapten” Dahl och många andra legender vid min sida.. If you read this Fahlén: -Its a challenge! 😉

  3. Annika

    Ska med spänning följa din kamp Marino!
    Hjälper dig på samma sätt som sist….
    Skylt i kassan : Inga mera korvar, pizzor el hamburgare till Marino Carlsson. Ej heller godis.
    Sälj endast frukt, sallader och övrigt nyttigt och ej ätbara saker.
    Överträdelse innebär avsked.

  4. Pork

    Litet tips. Som jag stenhårt tror på. Kommer från en annan 100 kg kille som ska ner.

    Hitta ett sätt som passar dig. Att tvinga dig själv att avstå från gott och ut i regnet för att promenera kommer ALDRIG fungera. Det blir en snabb bantningskur och sedan kommer kilona tillbaka. Hitta något som passar dig…nåt som är kul och inspirerande. Spela pingis…bowla eller nåt som du brinner för. Du gillar fotboll. Ställ dig i garaget och jonglera varje dag. Det handlar om livsförändring…inte kur.

    Så tänker jag i alla fall göra!

  5. Marino

    Det var ett finfint tips du men nu är det ju så att jag rör mig i stort sett jämt, TV vet jag just så pass vad de är. Har inte riktigt tid med några fler hobbysar men det här med fotbollen är ju vad som är roligt å det är för det jag kämpar. Sen vill man ju vara en förebild för grabben också. Nog för att han är fit för oss båda men på skämt brukar han komma å hoppa hoppborg på Papsens mage.. Vi sparkar varan i arsle å hoppas det blir mindre.. Lycka till du också!

  6. Johnny "FIMPEN" Fahlèn

    Ha ha ha!
    Man får då ett gott skratt. Nu är det nån som spelar ett litet spratt här. Kan kanske bero på att man har nyss fyllt 30. Men en del är sant Marino. En comeback är inte helt taget ur luften. Men jag är mer sugen på att joina Umgransele som stekhet forward. Men det blir ju svårt när man inte bor kvar i Lycksele. Skulle va kul om man var välkommen på nån träning. Om jag var hemma i krokarna.

  7. Marino

    Tjena fahlén.. Självklart är du välkommen på träning.. Vi är ju varje Tisdag inomhus på MB än så länge sen blir det tis-tors i umgransele när de går vara där.. Vi ska ju spela mot Betsele en liten träningsmatch nu på måndagkväll. Sen kommer vi väl att försöka få till en match till innan säsongen drar igång 9 Maj hemma mot Åsele..

    Jag tyckte det lät lite mysko att vi inte hört något av dig för Umgranseles räkning då du var som en av oss förr.. Hoppas du kan komma någon gång å hör av dig till Harald om du är mer intresserad än bara att träna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.