Skralt flöde

Sämre med uppdateringar från min sida. Har haft en otroligt späckad vecka. Jobbat alla dagar och har dessutom haft pojken så det är inte mycket energi över till något bloggande.

Det har börjat spånat på ideér för sommarens planer. Vilka vårdplatser blir kvar på huset? Blir det sommaravtal? Är det bara ssk som får detta sommaravtal? När ska undersköterskorna bli prioriterade och få någon klapp på axeln för allt hängivet arbete dom gör? Jag tror att det kommer bana utför snart. Ordentliga löneökningar till både ssk och usk är på sin plats om man vill ha kvar folk på avdelningarna.

Hur det blir för läkarna i detta kaotiska vårdstyre är för mig en ren mardröm. Vi på golvet får våra patienter och det är dom som är på avdelningen vi har hand om, men läkarna får ju springa på akuten, ha mottagning, vara på avdelning etc etc. Dom har begränsade antal platser att röra sig med och mer tight blir det. Jag avundas dom icke i den tid som är och som komma skall. Usch.

Nä om det skulle få bli vårdens tur att bli prioriterad. Om det blir vår tur att faktiskt få ta den av någon satsning som ”högre makter” bestämt sig för att lägga krut på, tänk va underbart det skulle vara. Det är visserligen en dröm som jag tror vi alla har men så skört som det är inom branschen nu så kanske den drömmen är nära att bli sann? Vågar man hoppas på det eller ska även den lågan släckas?

Näe! Nu är det sängen och John Blund som står på agendan. Jag har haft en ledig dag idag.. WOW säger jag bara. Det känns som att jag haft värsta semestern. Imorgon är det back to buisness.. Känns ju lite både och, men jag ska träna innan det är dags att stämpla in så det blir åtminstone något att se fram emot.

Adjökens,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.