Livet som mamma

Livet är underbart!

Trött och sliten

Jag tycker så synd om Rasmus… Han är den som mår sämst av allt som varit senaste tiden. Speciellt sen Vs sista saker försvann ut från lägenheten.

Han kan inte sova på natten om jag inte ligger i samma säng. han vaknar 1 minut efter att jag gått ut därifrån. Och så håller det på från 20 till 03.

Inatt trodde jag att jag skulle bryta ihop. Jag orkade inte mer. Tillslut så satte jag hjärtat i bilen och bara körde… tillslut somnade han men vaknade självklart när vi kom hem och in genom dörren.

Men tillslut runt 00 så fick jag han att somna. jag gick ut i lägenheten och släckte och sen sov jag. Jag har nu skjutit in min säng på väggen och lagt över hans täcke och kudde så nu sover han hos mig. Som läget är nu så kommer han inte kunna sova i sin säng så tills han har blivit mer stabil och allt har lagt sig för honom då ska han få börja sova i sin säng igen…

 

Just nu sover han. När han vaknar ska han få lunch och sen ska vi ta bilen och hämta V. Ska ner på stan och äta lunch och bara göra något så det inte blir att vi bara sitter hemma.

Sen i eftermiddag ska vi få middag hos V och sen hem och ja… Försöka sova?

 

Tack Nathalie för att du hjälpte mig lite igår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.