Döden!!!

Döden finns oss nära den ser oss den bevakar oss den följer dina mönster i dina fotspår. Men vad har döden för betydelse?

Alla här i livet har någon gång prata om döden, även många har prata hur dom själv kommer att dö!  Vi lever i en cirkel det vet alla vi födds och vi lever sen dör vi!

Men det är på sättet hur folk kan dö hur människor kan reaggera på olika sätt. Själv reagerar jag på ett underligt sätt jag blir väldigt lung och försöker finnas där för dom som verka behöva det. Jag vet själv att det kanske tar hårt på en men livet går vidare och det vi kan göra är minnas dom goda tiderna som fanns och dom stunderna man hade ihop!

Jag har alltid tänkt och trott dom som levet ett stökigt liv eller dom som inte gjort så bra i från sig kommer att komma till himmelen först. Men så är det inte i många fall. Ibland dör unga , barn, och folk utan förvarning och det kan komma som en stor chok för folk!

Vad har vi för syfte här på denna planet ??

Så klart när en person dör så sörjer alla anhöriga men när en stjärna dör sörjer hela jorden!! Okej att stjärnan kanske har mycket status och syns ofta på tv och spelas på radio. Men den personen är det inget fel på.

Men när en näraanhörig dör vilka sörjer då bara dom närmaste , och sen går liven på vidare men dom anhöra sörjer varje dag. Även stjrärnora anhöra så klart sörjer hela tiden men med tusen mer folk.

Varför bry sig inte folk mer om varandra !!

För döden har många sett om man inte sett den så kommer man någon gång att se den.

Dett går ut till min Kusin Sako som dog i en bilolcyka i Libanon föra söndag!! Må han villa i frid och att alla som sörjer med honom att han finns ovan förs oss och titta ner på oss och vill att vi lever vidare och lever ett lyckligt liv, och att vi har han i våra tankar , hjärta , minnen och bilder från livet tillsammans!!

Detta går även ut till alla Chielenare som den 11 september 1973 fick sitt livs vändning! Tortyr och massmord vi glömmer inte era sjär men värden verka ha gjort det ….Det skriv bara om Usa och Sverige… varför tror ni vi komm till suecia!

 

R.I.P

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1038503340660&oid=127847105628

För ni som har facebook !!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.