Sverigedemokraterna och deras anhängare=)

Har tänkt och fundera i dessa dagar och undra? vad bär dom för klädder, undra om dom äter pizza hos den lokala pizzabagaren=)

Citat

"Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens invandring har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals invandrare varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige."

Fernando tänker lite??

Undra om dom tänker på att många pizzabagare,städare och inom vården som jobbar är invandrare och deras liv krestar runt jobbet. Dom vill sälja pizzor, städa, ta hand om dom äldre och jobbar hårt. Vissa av dom kan inte ens svenska men dom gör sitt bästa för att få kunder nöjda och att städjobbet ser perfekt ut och försöker sitt bästa med att få de äldre svenskarna i vårdhem att bli glad och får en meningsfull vardag!

Jag känner många som är nyanlända här i sverige och som vill jobba. Men det enda jobben dom får är något underbetalt jobb som knappt räcker för familjen dom har hemma att försörja! Sen är det så mycket klagomål att invandrare inte jobbar. Men som jag vet finns det lata människor i alla folkslag. Men dom invandrare jag känner jobbar som djur bara för att få än bättre framtid. Men ändå kollar folk ner på oss som om att vi är ett Ufo när man jobbar..

hmm typ : "Kan du det dära, är du säker, har du gjort det förut, har du fått ditt körkort i cornflakes paketet, njaa han e invandrare han förstår inte".=)

 

Tänk er att dom står där och prata eller talar med en, sen har dom på sig kläder eller en mobil där minsta delarna är från Kina för det är billigare att köpa delar därifrån. Kläderna det vet vi att nästan alla märken kommer inte från Sverige!!

Mycket det vi vardagliga svenskar bär på är något som är importerat från ett annat land!

Låter så fel i mina öron om dom vill ha ut alla invandrare eller folk som inte är ariska. Medan dom kan ha produkter som inte är gjord i Sverige!

Har dom någon butik för Nazister eller Rasister där dom köper alla sina kläder? Jag kan tänka mig att kalsonger och sockar måste va fett dyra om dom är svensk gjorda?

Sen måste jag säga att dom går mycket bättre klädd nu än förr i tiden, kostym vattenkammat hår, precis som alla Latinos =)

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.