När Mörket Faller!

Vissa personer gillar mörkret vissa personer vill inte ens ha sammankopplingar med mörkret sida! För mörket kan ha så många olika uppfattningar av folk!

1-Vissa personer gillar att promenera själv i mörkret, vissa personer när dom går hem själv i mörkret en kväll kan bli uppjagade och skrämda för ingenting. Personligen så tycker jag det är skönt att promenera själv i mörkret. För när det är så mörkt brukar man oftas kunna se stjärnorna uppe i himmelen och jag tycker det är en mycket vacker syn!

2-När man ser en rikigt skrämmande och mörk sräckfilm så blir vissa personer inte ens brydd och vissa personer har problem med att inte och hoppa upp och skrika=) Personligen är jag som många andra nog en rikigt nörd inom det. Jag har kuddar över skallen, sänker volymen och tar mina fingar och täpper igenom så man inte ska bli rädd av musiken från filmen. Men ändå lyckas jag bli rädd och hoppa upp och skrämma dom andra. Men varför vill jag ens plåga mig själv och se sånna filmer!

3-När mörket faller ner över himmelen. När det börja bli kyligt och mörkt här uppe i norrland. När man kliver upp på morgonen och det är mörkt och sen när arbetspasset är slut för dagen så är det mörkt. Folk blir som zombiez dom gör sin grej och följer sina rutiner. Men jag själv och det finns nog många andra som gillar när det blir mörkt när man kan gå ute och ha på sig en varm jacka, mössa och vantar. När man tittar upp mot himmelen och ser hur stjärnorna glimtar och hur vackra dom är!

4-När man går och lägger sig och rummet är hur mörkt som helst och det är alldeles tyst. Folk gillar inte den mörker för vissa sover kanske med dörren öppen med en lampa på. Medan vissa älskar sova själv och kunna röra sig och bara snarka hur högt som helst. Vissa vill ha en partner att sova brevid för att det ska kännas tryggt och bekvämt och vissa inte. Men jag tror minst att någongång i livet så har vi som människa tänkt att det skulle va skönt att dela säng med någon!

Finns så mycket mer man kan skriva om men slutsaten för mig blir så här:

Att i den mörkaste tunneln även hur långt du går och hur många hinder du finner på din väg så finns alltid ljuset framför dig. För av den mörka sidan kan folk ta sig igenom tunga och tuffa minnen, tider, dödsfall, olycksfall och tragiska saker som har hänt en. För det kan ge folk inspiration och stryka att leva vidare och ta sig vidare med stolthet och blicken mot skyn. Jag är glad att jag själv har tagit del av många sidor av olika upplevlser här i livet. För att sen skapa min egen bild och förvandla mig till en bättre människa. Mörkert är min skugga bakom min axel som vakar över mig och är alltid redo för att ta in mig. Men det gäller att va fokuserad , inriktad och sträva mot sina mål som man har i livet. =)

Så tack mörkret som får min drivkraft i livet att bara bli bättre och bättre! =)