Vad ska man säga?

Jag var på Ica på TEG och skulle köpa olja föra veckan och då slog det mig en liten tanke!!

Eftersom dom är en av dom få butikerna som inte säljer ciggareter så tänker man att dom är hårda!! Men snus säljs forfarande och det är även olagligt i många andra länder i EU!! Men det är inte cigaretter.

Tog ut lite info om just snus

Snus från tobaksbolaget Swedish Match innehåller ett tillsatsmedel som ökar mängden fritt nikotin och därmed ökar beroendet för snusarna, uppger Kalla Fakta i TV 4.

– Det finns inga hemliga ämnen i snus, kontrar Swedish Matchs informationsdirektör

( informationsdirektören tror att vi är helt blåsta hahahaaha för vi vet att det finns men det har aldrig gått att bevisa men nu får dom slag på sina fingrar)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6012826.ab

Okej dom har slutat sälja sina cigaretter men när jag köper oljan så hittar jag en märklig bild som jag känner igen på flaskan. Bilden på flaskan kan ses på många av Bob Marleys omslag och många ungdomar som bär kläder av just denna symbol. Om dom som vet vem Snoop Dogg så är det typ hans bästa kompis. I allafall så är det mycket märkligt att denna symbol nås ut på Ica på Teg men cigaretter får inte säljas?

 

 

 

Det är nästan som att flaskan säger titta på mig köp mig jag kan även finnas för dig på ett lagligt sätt!! Inte nog med det,  flaskan gick på 99kr för 250ml!! Så jag passade på att köpa den och även köpa andra produkter som framställs av denna växt. Jag gick in på en affär här i stan och hon rekomendera handkärm för torra händer och då gav hon mig det ni ser på bild!

Vad sänder detta för signaler ut i samhället ? När det görs reklam i matbutik i en vanlig svensson butik som Ica!

Inte för att va dum mot föräldrar eller någon grupp av människor! Men vill du att det finns sån reklam och att din ungdom ska få tillgång till den reklam som görs i smyg?

Var bara en rolig tanke jag fick och kände för att skirva om!

Så här får ni en länk att läsa om studier som har gjorts och framställs av just denna produkt.!!  För det finns också bra delar av just denna växt men också negativa..Läs själva och bedöm. Gillar kommentarer=)

http://www.dan-erik.com/2004/Knark/Marijuana/marijuana.html

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.