En Lördag!

Var ute i Lördags med några goda vänner och allt var soft. Jag drack inte ens mycket för vi tagga ut så sent! Väl där inne drack jag en öl och en halv cider! innan dess hade jag druckit 2 shotz!

Så i allfall så var det en vanlig kväll förutom att musse pig, en ninja , en nunna , en kyckling och Vendetta som var ute och klubba. Såg ganska roligt ut, visste inte att man fick har masker på sig ut på klubben och va maskerad. Lite konstigt är det för när folk demonstrera då är det helt förbjudet. Men ute på klubben är det OK. För man kan väl ha på sig en mask och göra saker som är förbjudna och inte se vem det är! Men det är okej  verkar det som! Vad vet jag vem som döljer sig under den masken, kan lika gärna va en rånare men men !!

Nog om det!!!

Sen vid kvällen slut så kommer uniform nizzarna och spelar allan som vanligt!! Säger att jag är så berusad. Jag tänkte för mig själv har dom inte något bättre för sig men tydligen har dom inte det. Så vad ska man säga jag, sa till dom detta kan va roligt att skriva om det läggs upp på bloggen!! För är man en POLIS ska man tåla folk när dom diskutera och inte bli agresiv direkt! För blir man det är man en dålig polis. För när man beger sig in i ett sånt yrke får man träffa mycket folk och folk som inte gillar dom! Men det vet dom om men dom vågar inte acceptera det och ska se ne på människor. Tro att dom är bättre för dom bär lagens kostym. Jag tror på människor som man kan prata med och man kan säga vad man tycker! Men inte dom tydligen. I bland får man inte säga vad man vill i detta Land. Sen säger dom man e hotfull. Jag undrar än i dag vad det va? Har dom inte lärt sig hur folk är det eller blir det stationen direkt? Folk snackar om Civilkurrage men ska man verkligen ha det för en sån här myndighet som gång på gång gör fel i många situationer. För gör jag ofta fel på mitt jobb får man väl sparken. Men inte farbror polis där håller man varandras ryggar!

Lägger up några länkar läsa dom !!

http://www.kvp.se/nyheter/1.1475257/fotograf-anmaler-poliser-for-overvald

http://www.sydostran.se/index.63859—1.html

http://www.fokus.se/2009/02/%C2%BBhog-tolerans-for-overvald%C2%AB/

 


Så är det tydligen rätt att säga i SVERIGES POLIS KÅR! Han blev inte ens dömd! Kan ni tänka er att han inte själv om att tycka så!!!


2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.