Date.


2005.

Idag vid 13.30 tiden fick jag ett sms och jag begav mig ner på stan, där möttes jag upp av underbara Andrea. Vi gick och drack en kaffe och the´ och satt i flera timmar och bara pratade. Så härligt att höra finlandsdialekten igen, har som saknat den 🙂
Sedan begav vi oss till lagerhaus för att spana lite sedan vidare hem till sambon på teg för att hämta upp honom för att sedan bege sig ner på stan igen för middag tillsammans, blev max-mat, riktigt gott faktiskt då man aldrig äter sånt längre.
Var ett kärt återseende och jag hoppas hon kommer över till Umeå i höst igen, annars snackades det om att eventuellt åka till Stockholm så alla kan träffas samtidigt, då kommer en ifrån Åland, en från England, Finland och så Umeå. Skulle vara riktigt trevligt ifall vi kunde fixa en sådan träff!

Efter flera timmar på stan blev det ett träningspass på USM, idag blev det rygg, biceps och underarmar.
Imorgon blir det minigolf tillsammans med storebror och hans sambo, får se ifall ett träningspass hinns med eller om det får bli på fredag, då blir det mage och ben iallafall.

Ensam ikväll också då sambon arbetar natt, riktigt trist faktiskt, är så tyst och ensamt i lägenheten, tur det finns både dator och tv 🙂

Dax att fortsätta slösurfa och sedan blir det sängen.
Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.