Avtackning.


 

Då var det dax för en ny vecka med nya utmaningar.
Efter att jag arbetat klart mina timmar idag blev det lunch på polishuset tillsammans med några kollegor och sedan arbetsplatsträff, där hade vi avtackning till två som går i pension nu, varav en undersköterska som jag arbetat tillsammans med sedan jag började på vårdcentralen 2004, tror jag det var.

Det kändes lite i hjärtat att det var som sista gången man såg henne på jobbet, om hon inte kommer och hälsar på då vill säga.
De fick iallafall varsin blombukett innehållandes en stor solros och sedan ett presentkort, sedan bjöd de två på underbart gott fika!
Och jag som skulle börja vara duktig denna vecka och räkna på hur många Kcal jag äter per dag 🙂

Efter jag kom hem från jobbet vid 14.30 drog jag och Erik iväg till gymmet och körde dagens pass, axlar, bröst och triceps. Sedan blev det hem, fixa lite middag och nu är karln och skall spela biljard så jag ska försöka roa mig med någonting, borde ta tag i att städa lite här hemma. Har fått en del objudna hyresgäster 🙂

Nåväl, vi har räknat på hur många kalorier vi stoppat i oss idag iallafall, och fast jag ätit som vanligt, eller lite mer än vanligt med tanke på lunch hos polisen och tårta till fika så har jag inte ätit så mycket sammanlagt, kan dock vara lite felvisande med lunchen och fikat (vi drog till lite extra på det eftersom vi inte visste exakta kcal) men efter vi räknat så har jag stoppat i mig ungefär 1500 kcal. Enligt vad vi räknat ut så ska jag ligga normalt på 2000 kcal per dag. Jag äter inte så mycket det visste jag sedan tidigare så om jag fortsätter hålla detta kaloriintag per dag så kommer jag nog tappa de kilon jag vill relativt fort 🙂

Har gått med på en sida också som är gratis där man kan föra viktdagbok och jag mätte nya mått idag och på en vecka har jag minskat 3 cm i midjemått 🙂
 

Nu ska jag försöka hitta på något vettigt en stund, tänkte egentligen följa med två vänner på spinning ikväll men då jag fortfarande har lite träningsvärk och har haft lite problem med lungorna idag så stod jag över, får bli en annan gång.
 

Ciao!

3 kommentarer

  1. Jennie

    Vi har inte riktigt bestämt oss var vi ska gå, Schlagerklubben och O’learys är två förslag, men jag tror det får bli omröstning på förfesten typ. Vill ni haka på? Det vore jättekul. 🙂

  2. frida

    Hej! Jag ser att du arbetar på Dragonens hälsocentral som undersköterska. Jag undrar hur du fick det jobbet, och vad är dina arbetsuppgifter? Jag skulle vilja jobba på samma typ av ställe!

  3. Jennely Ottosson

    Svar till frida (2009-12-02 17:21)
    Hej! Yes det stämmer att jag arbetar som undersköterska där. Oj, hur jag fick det jobbet, de minns jag inte riktigt, börjar på att vara så många år sedan 🙂 Men jobbade åt bemanningen på sjukhuset och min chef där visste om en ledig tjänst på dåvarande ”Umeå vårdcentral” så hon följde med mig dit och sedan var jobbet mitt. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande, provtagning, blodtryck, ekg, omläggningar, assistera läkare vid olika undersökningar och mindre operationer etc etc. Ett riktigt roligt och varierande jobb!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.