Veckans träning klar.

Så var veckans träningspass avklarade. Idag blev det ben och mage. Har dock lite ont/träningsvärk i ländryggen så när vi skulle göra vissa magövningar som situps så tog ryggen stryk före magen.
Kvar i helgen är att försöka hinna med ett konditionspass, får se ifall man hinner på lördag eller söndag.

Imorn blir det nämligen en sväng ut till stugan och på söndag skall vi åka ner med min bror och hans sambo och hälsa på vår kära far.
Då ska även pappa hjälpa mig byta termostat i bilen som varit trasig sedan förra vintern så kommande vinter kommer jag förhoppningsvis kunna få värme i bilen mer än bara genom kupévärmaren! =)

Annars idag har vi ränt runt på Ersboda, innan de for jag upp till strömpilen efter jobbet, skulle inhandla lite grejjer åt mamma, lyckades fynda nya träningskläder åt mig själv på H&M också. Blev ett par sköna byxor som slutar vid knäna och två par linnen. Nu slipper jag ha långbyxor som är kokheta att träna i !

En dag kvar att arbeta sedan helg igen, så skönt! Ska försöka hinna vila en del i helgen också, men det ska nog gå att ordna. Imorn blir det att inhandla en ny bok så jag har något nöje ute i stugan =)

Nåväl, ska fortsätta surfa runt lite nu innan sängen väntar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.