Tandläkarn och feber.


 

Idag började dagen på jobbet med att vi gick två kort om folk, väntrummet överfullt på lab och jag arbetade över en halvtimme, var en riktigt stressig dag. Imorn lär bli ungefär likadan, då börjar dessutom 3 stycken nya läkare om jag inte minns fel, men det är bara och ta det lugnt och försöka att inte arbeta ihjäl sig.

Efter jobbet blev det en visit till tandhyginisten för en kontroll, fick även hjälp med min visdomstand som strular, ska tillbaka den 16:e för att träffa tandläkarn och få en bedömning om den skall opereras bort eller inte. Usch!

Annars så har jag haft lite högre feber idag vilket gjort mig trött och slut, mer än vanligt.
Jag och Erik for ändå och tränade lite bröst, axlar och triceps, gick rätt tungt och jag blev slut av minsta lilla. Hade tänkt fara på Step up bas vid 17 tiden men fick lov att skippa det för att undvika att bli sjuk. Har inte råd att vara sjuk nu så det är bara att hålla sig på benen.

Igår vart det besök hos min kära far, blev en heldag där nere, först bjöds det på fika, sedan gick vi och tittade på pappas alla verktyg 😛 sågar, hyvel, saker han byggt m.m, hann även träffa på deras galna hönor och tuppar, min bror och Erik spelade in deras kacklande, man fick sig många skratt åt dem 😀
Sedan blev det god middag, grillat och paj till efterrätt innan vi begav oss hemåt, en snabbvisit i Hörnefors hos både mormor och morfar och sedan mamma o lillebror hann vi också med.

Ikväll har jag varit på promenad med Marcus, riktigt trevligt. Nu har även han fått se våran lägenhet som vi "bara" bott i sedan december 😉 Blev mkt skitsnack eftersom vi ses så sällan. Annars har jag lekt riktig hemmafru idag, har plockat undan massa saker, farit iväg med återvinning och donat på hemma så nu börjar de se riktigt bra ut här igen. Imorn står tvättning på schemat efter jobbet och torka alla golv.

Nu väntar jag bara på att karln min ska komma hem ifrån sitt biljard spelande och sedan blir det att sova, kanske att jag hinner inta sängen innan han ens kommit sig hem med tanke på vad klockan är, börjar ju faktiskt jobba klockan 8 imorn.

Nej, dax att varva ner inför att sova.

En kommentar

  1. Maria

    Du får ta ut Marcus på promenad fler gånger så han får träna upp sin kondis. Hehe, han var ju helt slut igår 🙂
    Kram på dig, hoppas att febern sjunker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.