Massor med stöd.

Idag började en ny vecka med nya tag, känns bra att vara på jobbet, har ett enormt stöd av mina arbetskompisar. Gick bra att jobba, var lite tugnt då jag hade en patient som jag haft förut flera gånger, men hon påminner så mycket om min mormor i sättet så det tog ont i hjärtat att vara närvarande just då.

Efter jobbet gick jag till chefen och hörde med honom hur många dagar jag har rätt att ta ut med betalning då något sådant inträffar i familjen. EN dag fick jag höra att jag har rätt till då det är en nära anhörig. Var lite snack om mormor ens skulle gälla som nära anhörig men chefen såg på mig hur chockad jag blev så en dag godkändes. Men hallå..om begravningen är mitt i veckan så får jag vara ledig då men dagen efter skall jag vara på jobbet och låtsas som att allt är som vanligt igen? Hur ska det gå ihop? Orkar jag inte med det så blir det sjukskrivning som gäller och man förlorar massor med pengar men det är inget att göra åt, bara att ta en dag i taget.

Annars idag har jag hunnit med att få mina sprutor som inte blev av i torsdags.
Nu vilar jag lite, lyssnar på musik och försöker hitta en till fin låt som skall passa till mormor, har hittat en underbar – Shirley Clamp – Jag fick låna en ängel.
Vi ska ju ha några fina låtar på begravningen, inga tunga låtar utan fina som får oss att tänka på mormor.

Klockan 16 ska jag få massage i 20 minuter, känns bra, det kan behövas just nu. Sedan blir det ett Step up pass med Jennie. Skönt att ha något att göra iallafall.

3 kommentarer

  1. Jennely

    Lisbet; massagen var underbar, den behövdes verkligen med tanke på allt runt omkring just nu. Sedan blev det step up och man kände verkligen att man höll igång 🙂 Roligt var det!

  2. Linda

    Vilken vacker låt Jennely. Det som har hänt är oerhört sorligt och det kommer vara tomt i Hörnefors utan Berit! Många kramar / Linda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.