Blåbärskaka.

Lunchen idag blev blåbärskaka och svartvinbärssaft, allt kommer från mormor. Man måste passa på att njuta av det medan man har kvar det goda att äta.

Igår letade jag fram ett foto på mormor som vi skall ha på begravningen, blev lite jobbigt en stund hemma då allt brast så jag la mig i sängen och grät en stund vilket kändes bra. Det måste man göra ibland.

Idag har det varit fullt upp på jobbet, massor med patienter och ångest för min del, fick ett telefonsamtal imorse från sjukhuset, 21:a september – 23:e september blir jag inlagd som planerat. Bara lite dålig tajming då vi bokad begravning den 25:e. Men ändå skönt att få göra bort det innan, blir en tung vecka men den ska nog gå att ta sig igenom. Gruvar mig dock enormt för begravningen, kommer verkligen bli den värsta dagen i mitt liv någonsin! Tänk att måsta ta ett sista farväl av älskade mormor som jag fortfarande inte riktigt kan förstå är borta. Det känns som att hon är hemma o Hörnefors och påtar på i vanlig ordning, men jag vet att det är inte så, det är bara morfar där, och Zacko såklart.
Men men…det kommer nog bli bättre med tiden. Saknaden kommer alltid finnas där, tankarna likaså, hela mitt liv har blivit förändrat för alltid. Hon är inte längre bara ett telefonsamtal bort.

Nu blir det soffläge en stund innan jag ska fara o hämta ut pengar, ska på utförsäljning med Jennie på VILA-kläder ikväll, får se ifall man lyckas hitta sig något fint där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.