Hörneforsvistelse.

Igår for jag till Hörnefors en sväng medan Erik for iväg till stugan och skulle bygga högtalare med sin lillebror.

Morfar var och jagade älg och jag o mamma var och städade lite i köket och vardagsrummet, höststädningen gjordes då mormor inte hann göra den själv. Vi har dammtorkat och bytt gardiner.
Idag åt vi även middag hos morfar då han kom hem ifrån jakten, sedan begav vi oss hem till mamma och jag packade ihop mina saker och begav mig hemåt.

Nu står det lite grejjer ute på balkongen för vädring, tog hem två fina korgar som jag alltid älskat sedan barn men tyvärr så luktar allt rök då min älskade mormor rökte inne i huset så det är avspolat i duschen och står på vädring just nu, likaså min ailos som mormor fick låna för några veckor sedan.
 

Nu ikväll har jag skrivit av lite recept på datorn som jag tagit hem, tog hem en magnetgrej man ska ha på kylskåpet med massa recept på olika dressingar, tänker ha det på papper istället.

Snart väntar sängen, imorn är det arbete som gäller, sedan möte med min handläggare på försäkringskassan och senare på kvällen ett snabbt besök på böleängs vårdcentral. Mellan det är de tänkt vi skall hinna träna en sväng, fick frågan om jag vill följa med på step up bas imorn med men vet inte ifall jag kommer hinna, det hade verkligen varit roligt men antar att det måste slutas bort för tiden lär inte finnas tyvärr.

Nej, nu ska jag göra mig klar och inta sängen istället.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.