Utan varmvatten.

Idag då vi kom hem ifrån träningen upptäckte vi att vi är helt utan varmvatten i lägenheten, har felanmält det så får hoppas det åtgärdas imorgon om inte varmvattnet kommit tillbaka, annars blir det att ringa imorn under dagen!
Erik får duscha på jobbet och jag fick gå till hans mamma och låna duschen där, man vill gärna duscha då man varit och tränat.

Annars idag så har vi varit ner på stan en sväng, jag hade möte på F-kassan, vilket gick väldigt bra, gick sedan bort på Face och bokade in mig för min massage jag fick av Erik då jag fyllde år så på torsdag ska jag få Hot-stone massage en hel timme =)
Vid 19.30 tiden idag kom pappa och min andra lillebror förbi då de var i stan en sväng och hälsade på, trevligt att träffa dem och få prata lite då det inte händer så ofta.

Snart blir det att försöka gå och sova också, internet kruppar hela tiden här, msn fungerar inte och allt går enormt långsamt, plus att jag behöver sova. Börjar åtta imorn, det kommer folk på jobbet som skall sätta upp och installera nummerlappssystem som jag beställt förra veckan till lab, så jag ska peka och visa vart alla grejer skall sitta =)
Sedan behöver jag nog få sova några timmar också, har sovit så dåligt flera nätter nu, har sånna mardrömmar om mormor, förstår inte varför jag ska drömma hemska saker om att hon är borta, kan jag inte få drömma om alla fina minnen?
Så inatt hoppas jag att alla drömmar kan hålla sig borta ifrån mig, de behöver inte göra sig besväret att komma.

Ne, ska försöka surfa runt lite nu innan det är dax att stänga ner datorn och sova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.