Tung dag.

Dagen började med att jag klev upp klockan 7, Erik kom hem ifrån jobbet strax därefter, inatt fick jag då tack och lov sova utan jobbiga drömmar, dock så var jag trött som bara den. Fick ett telefonsamtal 7.10, var vaktmästaren som undrade ifall vi fortfarande var utan varmvatten, gick och kollade – inget varmvatten.
Såg att han kom till huset så när jag senare vid halv åtta skulle till jobbet gick jag och pratade med han, ingen annan i huset hade tydligen upptäckt att de var helt utan varmvatten för ingen hade ringt o klagat eller skrivit till dem, lustigt. Saknar inte folk varmvatten rätt fort? När man ska diska, duscha etc  ?? Men, nu är då felet åtgärdat iallafall!

Väl på jobbet väntade jag på att en kille ifrån Nemoq skulle komma och sätta upp nummerlappsapparaten jag beställt till labbet. Vid halv nio kom en trevlig karl och jag fick börja peka på vart alla grejjer skulle sitta. Han började borra, dra el, montera m.m. Patienterna är snabb på att det finns nya saker iallafall, fast en kille är där och monterar så tror de att de kan trycka på knappen och få en lapp, de syntes ju långa vägar att det inte var i bruk än =)


Vår nya nummerlappsapparat ifrån
www.nemoq.se

Jag hann ta lite patienter imellan, assistera en läkare, fixa ledigt inför nästa vecka, göra nya lappar till väntrummet för patienter. Så idag har varit en rätt bra dag då man hunnit göra mycket saker man aldrig hinner göra annars, dock så jobbade jag över nästan 2 timmar för att hjälpa killen imellanåt. Vid 11.45 fick jag en snabb genomgång i hur apparaten fungerar, vart jag kan nollställa den om det skulle vara nå fel nångång och sådär, sedan for jag hemåt. Så imorgon har vi en fungerande nummerlappsapparat och kaoset på jobbet borde vara över! Den fungerar nog redan nu i eftermiddag så de har fått testa den. Härligt!

Väl hemma fixade jag mig lite lunch, sallad och sedan slocknade jag i soffan en timme. Har nu varit ute och gått i solen och väntar på att min sovande karl ska vakna till liv snart. Kanske ska väcka honom då klockan faktiskt snart är 16.30?
Fast det verkar inte behövas så hans telefon ringer nu =)

Aja, ska hitta på något nu så jag inte blir så trött igen.

En kommentar

  1. Jennie Walker

    Nej, jag kan tyvärr inte fara på stepmuskel. Kom på att jag ska vara med Emmie på hennes träning 18-19 så då hinner jag inte. Men hör med Evelina, jag tror att hon var peppad. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.