Bildspel.

Nu är jag hemma igen efter min korta Hörnefors vistelse.
Hann ändå med en del, fota en del kort på mormor för de bildspel vi gjort idag som vi skall ha på minnesstuden efter begravningen. Blev riktigt bra, la även in en panplöjtlåt – Eternal Flame. Enormt vackert blev det.
Kändes dock lite tungt när jag tittade på bildspelet tillsammans med musiken, det gick in ännu mer att det verkligen är sant att hon är borta för alltid. Mormor kommer aldrig mer att sitta vid köksbordet då man kommer dit för att hälsa på.


Älskade Mormor

Annars idag så var vi bort till morfar en sväng, han var på älgjakt men vi gick igenom lite kort från mormors alla fotoalbum också, sedan ut på byn en sväng, handlade, for bort på graven för mamma skulle visa vilken gravplats de valt ut. Var fint där så det blir nog bra, även om det känns jobbigt att veta att MIN mormor ska ligga där, det känns så fel fortfarande, hon ska vara hemma med morfar som hon alltid varit. Men med tiden sjunker det nog in ännu mer och det finns massor med fina kort och minnen kvar.

Är ensam hemma ikväll, mötte min älskling i rondellen på E4:an då han var på väg till jobbet och jag på väg hem. Har iallafall hunnit renbädda sängen och sorterat tvätt som ska tvättas imorn medan jag har en sovande karl hemma. Är bäst att passa på att göra bort sånt här innan veckan eftersom jag kommer spendera en del tid på sjukhuset till veckan och sedan Hörnefors hela fredagen.

Nä nu ska jag surfa runt lite och bara slappa innan det är dax att inta sängen för några timmars sömn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.