Visit i Hörnefors.

Nu är jag återigen på en visit i Hörnefors. Passar på att vara här då Erik ändå jobbar helg, dock så åker jag hem igen imorn efter middagen för på söndag ska jag tvätta.
Ikväll har jag o mamma och lillebror gått igenom massa kort på mormor, ska bara försöka fixa till dem lite på datorn imorn och sedan ska vi göra ett bildspel som vi skall ha på fikat efter begravningen. Måste bara hitta någon passande låt man kan ha i bakgrunden.

Annars idag så var det utbildning/information på jobbet, så det blev ingen vanlig jobbardag för mig utan fick sitta två timmar och lyssna på information om provtagning och sedan ska vi få bevis för att få ta blodgrupperingar.

Nu är jag "ledig" en vecka sedan, måndag blir det inskrivning på sjukhuset, sedan förhoppningsvis permission till tisdag och sedan onsdag blir jag utskriven, torsdag kommer enbart ägnas åt att slappa och ta det lugnt och sedan är det begravning.
Måste däremot hinna ner på stan en sväng i veckan, Erik behöver ett par nya byxor att ha på begravningen och jag ska försöka hitta mig någon fin topp.

Idag hann vi även med att fara och träna en sväng, Eriks lillebror var med så vi plågade han med ben och mage =) Så han lär ha bra med träningsvärk i helgen vilket jag säkert också kommer att ha, än så länge känns det bra men imorn eftermiddag lär man börja stelna ihop.

Imorn får vi se vad som händer, eventuellt att vi far och städar lite hos morfar, annars bara ta det lugnt, vi skall gå bort till graven och se vart mormors grav kommer vara iallafall.

Ne, tror jag ska försöka varva ner nu och börja ta mig i säng, klockan är rätt mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.