Nya grejer.

Jaha, då har jag lyckats beställa lite nya saker till hemmet ikväll =)
Blev en julgardin som jag ska sätta upp i köket sedan och ett nytt duschdrapperi, jag är ju känd för att göra om stup i kvarten och nu känner jag att det är dax för lite nytt, vi har redan gjort om lite i badrummet men drapperiet vill jag byta ut =)


Från Jotex

Beställde även en sak som jag ska göra till en julklapp åt en person som jag inte tänker nämna namn på =)
Annars idag så har jag tvättat som ett tok och slappat därimellan, hann även prata en lång stund med Ankan, länge sedan man hörde av henne så det var riktigt trevligt. Skönt att få prata av sig lite med någon också. När Erik vaknat for vi iväg till Ersboda och fixade present åt hans mamma som fyller år i början på oktober.
Har även pratat med morfar idag, vi ska fixa middag tillsammans på fredag efter begravningen, det blir surströmming och paj, morfar har varit sugen på surströmming så länge nu och då han inte har någon att äta det med längre så ska vi fixa en sådan middag för hans skull, för både jag och Erik äter surströmming. Resten av familjen får äta paj.

Borde egentligen gå och sova snart också då jag ska infinna mig på sjukhuset klockan 10 imorn, eller måste vara där tidigare då jag ska förbi kemlab och ta några prover först, sedan blir det inskrivning och förhoppningsvis permis till tisdag, annars tjatar jag mig till det eftersom det intehänder nåt förrän på tisdag. Men det blir att slappa vid datorn en stund till innan jag ska inta sängen.

Det känns att allt börjar bli mer verkligt om vad som hänt nu, allt prat om begravningen, bildspelet som är gjort, nu börjar det sjunka in. Kommer nog bli ännu mer efter fredagen, då lär det bli tungt. Men det är bara att ta en dag i sänder och försöka blicka framåt och minnas allt fint jag haft tillsammans med mormor. För hur mycket jag än vill och önskar så kommer jag aldrig att få henne tillbaka 🙁

Nä, orkar inte skriva mer om det nu, vill faktiskt kunna sova lite inatt också.
På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.