Skakig, trött, slut.

Dagen började med att vakna superstrött, sedan bege sig iväg till sjukhuset. Egentligen skulle jag ta prover på kemlab först men där var det folk så enormt och hon i receptionen satt endast i telefon så folk fick inte ens anmäla sig.. :/
Så jag väntade ett tag, sedan traskade jag iväg till avdelningen, väl där förstod ingen varför jag skulle komma klockan 10 eftersom läkarna hade rond då, så jag fick snällt sätta mig i en fotölj och vänta, och vänta…ingen medicin hade jag tagit heller så började bli lite orolig över när jag skulle bli trött och seg. Vid 11 började jag tjata på att jag behövde mitt kortison, vid 12 kom en läkarstuderande och sa att efter lunch skulle jag bli inskriven, 12.30 efter mer tjat fick jag EN tablett betapred, då var jag redan seg, frös som ett tok och skakade. Men en tablett ska visst ersätta min andra kortisontablett just nu, hur det nu går ihop förstår jag inte, betapred är på 0,5 mg och min andra är på 10 mg.

Känner iofs redan nu att det inte riktigt går ihop, jag är så enormt trött och seg så det finns inte, fryser hela tiden, hjärnan orkar inte tänka ordentligt. Men, förhoppningsvis är det bara två dagar kvar sedan får jag ta min vanliga medicin igen.
Fick permission tills imorn 7.30, förhoppningsvis får jag permis imorn också mellan alla provtagningar och att jag får sova hemma imorn med om det inte är något natt prov som skall tas, jag hoppas innerligt att det inte är det!

Nåja, nu ska jag återigen lägga mig i soffan under täcket och bara vila. Erik for iväg på möte med biljardklubben så är ensam en stund ikväll.
Känns ändå skönt att få vara hemma än att måsta ligga i en sjukhussäng och ha långtråkigt.

Nu – Soffan och filten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.