Utskriven.

Från mobilen
Det händer lite saker! =)

Ingenting blev som planerat angående min sjukhusvistelse, såhär i efterhand hade jag inte ens behövt vara inlagd.
Så många timmar jag suttit där och gjort absolut ingenting och sedan fått börja må dåligt pga kortisonbrist, det hade jag klarat mig utan.
Imorse for jag till sjukhuset 7.30, de togs prover på mig, sedan skulle jag vänta på ronden innan något annat hände för ingen visste tydligen vad som skulle hända, tack o lov kom min läkare ifrån medicinmottagningen förbi och vi snackade, fick då höra att han tänkt igenom och testet jag egentligen skulle göra görs inte längre och ett annat som görs i 3 dagar var för riskabelt att göra på mig så det blev ett vanligt synactentest på binjurarna som jag gjort flera gånger förut, därmed försvann chansen som annars skulle ha funnits att de hade kunnat väckas till liv genom belastningen, så nu är jag tillbaka på ruta noll igen. Min läkare skulle fundera ut om det fanns en annan väg att gå så skulle vi höras om det senare.
Fick iallafall lämna sjukhuset vid 11 tiden efter lite tjat om att få fara direkt belastningen var klar.

Så nu är jag utskriven, är inte lika dålig som igår då jag tagit mina tabletter idag på eftermiddagen, dock enormt trött. Så då Erik for iväg och tränade ikväll stannade jag snällt hemma för att vila upp mig, men imorn blir det att träna igen!
Kommer vara hemma imorn ändå eftersom jag redan sökt semester och eftersom jag inte riktigt mår 100 än så känns en dags vila alldeles utmärkt.

Snart fredag också och begravning, klumpen i magen har återvänt och jag känner lite smått panik inför dagen. Jag vill inte ta ett sista farväl av mormor, men jag måste, så är det. Vi ska vara med på gravsättningen också eftersom morfar vill vara med, då vill jag iallafall givetvis stötta honom och finnas där, även om det kommer vara bland de svåraste av allt.
Tårarna har hållit sig borta ifrån mig ett tag nu, kanske för att allt fortfarande känns helt ofattbart, men på fredag kommer inte mina ögon vara torra. Kommer bli en tung dag men ändå vacker, vi ska ha en vacker begravning för en vacker människa!

Nä, nu orkar jag inte skriva mer, ska lägga mig i soffan och känna lugnet en stund innan det blir att sova, kanske kika lite på idol som är klockan 20.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.