Uppe med tuppen.

Vaknade strax innan Eriks väckarklocka ringde, han började jobba 7, gick o la mig igen o tänkte försöka sova lite men insåg att jag är på tok för pigg för det, hur jag nu kan vara pigg såhär tidigt?!

Har iallafall fått sova bra inatt, en natt utan hemska drömmar. Det behövdes.

Nu ska jag vänta på att affärn ska öppna så ska jag sedan fara och inhandla lite saker till min paj jag ska göra tills imorn. Funderar även på att slänga ihop en äppelkaka med äpplena jag tog hem ifrån morfars äppelträd.

Tänk att det annars har gått 3 hela veckor idag sedan älskade mormor somnade in för alltid, det är fortfarande lika ofattbart att det verkligen har hänt, kan inte riktigt förstå att jag aldrig mer kommer få träffa henne och se henne.
Imorgon har vi begravning för henne också, kommer bli så svårt att ta ett sista farväl. Vad ska jag säga åt dig när jag står vid kistan, kommer jag ens kunna säga någonting alls? Finns så mycket man egentligen vill säga men även om jag inte får fram ett endaste ord så vet du nog allt redan.
Usch, kan inte förstå att det redan har gått tre veckor och att det är begravning imorgon.
Jag som innerst inne alltid hoppats på att du ska komma hem igen, även om jag vet att du inte kommer göra det så önskar man. Du skulle inte lämna oss nu, din tid var inte inne, men vi kan inte få dig tillbaka, är bara att försöka minnas allt som varit.

Ne, nu ska jag gå och försöka fixa min frisyr och se ifall den blir lika bra som igår efter att jag klippt mig, tvättade ju håret igår kväll så den är lite sabbad.

Sedan blir det affärn och sen försöka roa mig med nåt i alla timmar tills Erik kommer hem igen.

Älskade mormor – Tänker på dig varje dag, saknar dig enormt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.