Borde städa.

Jobbet för idag är avklarat, var relativt jämn ström med patienter. En bra dag med andra ord, trevliga patienter och man behövde inte stressa ihjäl sig för att hinna med allt. Nästa vecka har jag bestämt att jag ska börja arbetsträna, tar det "lugnt" denna vecka och sedan kör jag igång för att komma upp till halvtid igen, känns kanon. Bara hoppas min kropp håller med mig.

Var ner på stan en sväng efter jobbet för att försöka hitta en tablett som man kan äta emot magen men icket att jag hittade den, får göra ett bättre försök sedan då jag fått namnet på den av Evelina =)
Sedan for jag på expo och fyndade såklart nya handdukar till badrummet, snart kommer ju mitt nya drapperi så då måste man ha matchande handdukar 😉

Nu borde jag egentligen städa lite, vi har lite objudna gäster i lägenheten som jag vill bli av med, men jag vet fortfarande inte om jag orkar, är trött och less men lägger jag mig i soffan så somnar jag vilket inte heller är speciellt bra, så jag tror på städning en stund.

Snart har en vecka sprungit iväg igen också, det är visserligen bara tisdag än men fort så är det fredag. Får se vad som händer till helgen om det blir en sväng till Hörnefors eller inte, ska höra med sambon vad han har för planer också.

Nä, nu ska jag hugga tag i dammsugaren, men först sätta igång lite musik, ingen städning utan musik! =)


Jag och sambon – mormors begravning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.