Träningsdag.

Idag är en riktig träningsdag.
Efter jobbet for jag och Erik iväg och tränade rygg och biceps en sväng innan han for iväg och jobbade. Sedan har jag hunnit med en liten promenad, visserligen bara till affärn men tog en omväg på vägen dit.
Klockan 19 ikväll blir det Step muskel tillsammans med Evelina, hoppas bara att jag hänger med bättre denna gång än sist.
Till träningen blir det att cykla eftersom jag är utan bil ikväll, måste nog söka fram vinterjackan, hoppas innerligt att den inte är i förrådet. För den lär behövas ikväll är så kallt ute.

Men efter träningen ikväll kommer jag vara strängt upptagen, säsongstart för Grey´s anatomy! Måste hinna med en dusch därimellan och sedan blir det sova. Imorn är jag ensam hela dagen då Erik jobbar dubbelpass, börjar på morgonen och slutar på kvällen, blir ensamt en hel dag utan honom men jag får roa mig så gott det går.
Hoppas på fint väder imorn så man kanske kan gå ut och gå eller nåt liknande.

I helgen blir det mest troligt en sväng till Hörnefors antingen lördag eller söndag för att hälsa på morfar, umgås och äta middag där, blir trevligt. Då får jag gå förbi graven också, ska nog fixa med mig ett ljus så man kan tända.

Nä nu ska jag fixa träningskläderna etc.

Mormor – saknar dig enormt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.