4 veckor.

Idag har det gått fyra veckor sedan mormor somnade in för alltid. Tiden har gått så fort. Imorgon är det en vecka sedan vi hade begravningen för henne, allt känns fortfarande helt overkligt, det kommer nog kännas så väldigt länge. För min mormor skulle inte lämna oss nu, det var inte tid för det, vi var inte förberedd, därför känns allt så fel och overkligt. Men med tiden kommer nog allt att sjunka in, eftersom vi vet att hon kommer aldrig komma hem igen.
Mina tankar går till min älskade mormor idag, det går inte en dag utan att jag tänker på dig, saknar dig, minns allt underbart man fått vara med om tillsammans med dig. Allt man ville få uppleva med dig men tiden räckte inte till.
Blir skönt att fara hem till Hörnefors en sväng i helgen, få träffa morfar, mamma och lillebror och umgås med dem, besöka graven, tända ett ljus. Jag behöver nog det.

Ensam hela dagen idag också, därför roar jag mig med att tvätta just nu, får se ifall jag traskar ner på stan sedan, borde gå förbi skattemyndigheterna och hämta ett papper åt mamma så hon får det i helgen. Solen skiner och det är en underbar dag ute så jag tror det blir att spendera dagen så. En lugn dag ute i solen.

Nu väntar tvättstugan igen.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.