I´m done!

Läkarbesöket idag var bra, jag blev inte utskälld för att jag fuskat så mycket med min behandling senaste tiden utan jag fick besked att jag får sluta med den helt tillsvidare 🙂 Eftersom jag inte visat några tecken på att mitt immunförsvar blivit nedsatt trots att jag inte tagit behandlingen på över en månad så ska jag nu försöka klara mig helt utan ett halvår så ska vi ta nya prover och se hur det ser ut.
Det känns så underbart att det finns inte, nu slipper jag ha ångest över att jag aldrig tar min behandling för jag skjuter alltid upp det för det gör så sjukt ont att sticka mig i magen varje gång, men nu slipper jag helt! För man är rätt så less efter att ha hållit på i över 4 år med att sticka sig i magen fyra gånger i veckan, motivationen försvinner rätt kraftigt efter ett tag. Nu håller jag bara tummarna för att proverna de tog idag är bra så inte värdena sjunkit något sedan sist.

Annars idag så har dagen varit sisådär, började med att vakna med magont, orkade knappt göra mig iordning för att ta mig till sjukhuset men lyckades göra mig klar, värken släppte och jag for och jobbade sedan, vilket också gick bra. Träffade en släkting till mig som jag inte sett på flera flera år också vilket var trevligt!

Nu slappar jag mest och väntar på att sambon ska komma hem ifrån jobbet så får vi se vad som hittas på idag, eventuellt träning. På söndag blir det en sväng ner till pappa också för att fixa min bil, äntligen ska termostaten lagas så jag får varmluft i bilen igen! Jag längtar nu då det börjar bli kallt ute.

Nåja, ska inta soffläge en stund och vila nu.

2 kommentarer

  1. Jennie Walker

    Vad skönt för dig att slippa behandlingen. 🙂 Eftersom vi inte ska äta förrän 18:30 hinner jag fara på stepmuskel 16:30 på fredag, så vill du göra mig sällskap kommer jag vara där. 🙂

  2. Jennely

    Ooja, det känns riktigt skönt att läkarn sagt att jag får slippa den istället för att jag håller på att fuska hela tiden.
    Men skit att jag inte läste detta tidigare! Jag for o tränade med Erik, hade ju lätt kunnat fara på step med dig också men fick för mig att du inte skulle hinna fara eftersom ni skulle fara o äta. Typiskt! Men på måndag, step up bas? Jag kan då! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.