Äntligen fredag!

Så var det äntligen fredag, så skönt med helg.
Denna vecka har varit rätt tung trots att jag endast ökat på arbetstiden med en timme, har aldrig varit så trött efter jobbet och resten av dagen som denna vecka på länge. Nästa vecka har jag som plan att försöka öka med två timmar per dag så får se hur pass pigg jag är då, men jag vill orka jobba 50% !

Har hunnit med ett träningspass idag, kunde ha blivit två ifall jag varit lite snabbare på att läsa Jennie´s kommentar om att hon skulle hinna fara på step muskel innan de skulle iväg och äta, får ta igen det nästa vecka istället! Då blir det nog Step up bas på måndag.

Nu är karln och dricker nån öl (eller snarare några? 😉 ) med en kompis så jag sitter hemma och bara slappar än så länge. Får se ifall jag kommer traska bort till Peter och Jennie sedan då de tagit sig hem ifrån restaurangen.
Annars blir det en kväll framför tv´n med filten, skulle behövas en sådan kväll också iofs.

Ringde min vårdcentral idag också för att få en tid för min mage som aldrig blir bra, vaknar till och med och har ont nu, fick en tid den 19:e då de inte bedömde det som akut, visst har jag stått ut en månad är det väl inte direkt akut men hade gärna velat få komma rätt snart för att kanske få någon hjälp emot smärtan. Men men, är bara att fortsätta lida sig igenom dagarn. Har ju några timmar på dygnet då jag är smärtfri iallafall!

Funderar på ifall jag ska traska bort till ICA och köpa lite frukt nu, vet inte ifall jag vågar ta bilen, imorse vägrade fan-skapet starta av någon konstig anledning, dock så fick vi igång den senare under dagen, så jag fick ta Volvon, först fanns ingen isskrapa, sedan går inte sätet att flytta fram så jag nådde knappt till pedalerna, men jag tog mig till jobbet! Tror jag ska börja fara ännu tidigare hädanefter ifall något sånt här inträffar, då kan jag gå till jobbet istället! 🙂

Nä, på med vinterjackan och traska till ICA – nästa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.