Namnsdag.

Grattis på namnsdagen mormor! Jag hoppas du har det bra där uppe bland alla andra änglar och ser ner på oss med ett vakande öga. Saknar dig så enormt mycket.

Att se dig på bild gör verkligen att man förstår att du inte finns längre, tanken slår en så fort jag ser ett kort på dig att du finns inte med oss längre, önskar så att du fortfarande fick finnas med oss. Det är jobbigt att veta att man aldrig mer kommer få prata med dig, få se dig och krama dig. Men samtidigt när jag ser ett kort på dig känns allt helt obegripligt och overkligt, det känns inte som att du är borta trots att jag vet att du är det, allt är bara så fel!

Idag har det annars gått lika bra att jobba två timmar längre, eller arbetsträna två timmar, var på lab idag och det funkade finfint. Imorn är det vårdlag igen, känns bra att få ha varannan dag på ställena.
Efter jobbet for jag hem, hann säga hej och hejdå till sambon innan han for iväg på jobbet, blev vila en liten stund och sedan körde jag igång med att tvätta, hann vila en stund till imellan maskinerna och sedan tog jag mig iväg till OBS för att handla, har handlat inför när vi ska baka då Erik fyller år, skulle även köpa för att göra skaldjurspaj då hans mamma ska firas på fredag men de grejerna kom jag hem utan så får fara o köpa det imorn. Huvudet är inte riktigt med mig idag då jag är riktigt trött.
Nu ikväll har jag tvättat klart, lagt undan alla kläder, fixat middag och matlådor och nu slappas det på hög nivå.

Imorn blir det jobb som sagt i vanlig ordning, efter kl 15 då sambon kommit hem ska vi fara o hämta en lampa åt mamma här på teg och sedan klockan 18 ska jag äta middag på TC tillsammans med några jobbarkompisar, vi ska äta med Ingegerd som slutade jobba hos oss i sommar. Blir nog en trevlig kväll, får se ifall jag kommer lämna bilen hemma och tigga om hämtning så man kan dricka ett glas vin till maten, det skulle faktiskt vara gott 🙂 Även om det är mitt i veckan!

Nä, tror jag ska inta soffläge en stund nu och vänta på att klockan blir 21 då jag får sällskap hemma igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.