Hemma från jobbet.

Jag blev hemma ifrån jobbet idag också, febern håller i sig och jag är rätt orkeslös i kroppen, inte lika hemskt som igår men fullt tillräckligt.
Igår kväll lyckades jag sitta uppe och vaken från 18 – 20.30 ungefär innan jag började må illa och blev helt matt så då var det bara att inta soffläge igen, då sambon kom hem skulle jag försöka hjälpa honom med pajen, fick sätta mig ner varannan minut för jag fick sån hjärtklappning och blev helt förstörd.
Fick sova lite grann inatt iallafall, ringde jobbet vid 8 tiden och meddelade att jag blev hemma idag, hörde att det var flera på jobbet som fått hög feber och lite andra problem efter vaccinationen. Eftersom det är ett levande vaccin så kan man nästan förvänta sig att man reagerar på det. Får bara hoppas att det går över fort!

Nu har jag då som sagt tagit mig ur sängen, har varit och duschat en sväng vilket bara gjorde mig ännu mer orkeslös och jag har nästan 39 graders feber så jag sitter just nu och funderar på ifall jag måste öka på mitt kortison på eftermiddagsdosen. Den ska ju dubbleras ifall man har över 38 grader :/ Men jag hade ju innerligt hoppats på att detta skule ge med sig så jag slapp.

Blir då ingen träning för mig mer denna vecka heller ser det ju ut som, Erik får fara och träna själv idag efter han jobbat, går ju inte träna med hög feber direkt.
Senare ikväll ska vi förbi hans mamma som fyllde år igår och fira henne, får se hur länge jag kommer orka vara social och vara där och imorn är väl planen att åka till Hörnefors och byta däck på min bil, känns inte heller så roligt då man mår såhär.
Tack o lov så har jag ju både Erik och lillebror som hjälper mig byta däck så jag behöver nog inte göra så mycket annat än titta på.
Men jag hoppas innerligt att jag mår bättre senare under dagen eller iallafall tills imorn!

Nä nu ska jag bädda ner mig i soffan och kika på tv.

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Jennie O (2009-10-16 13:10)
    Jo det är från vaccinationen :/ Jag mådde hur bra som helst på onsdagen innan och sedan blev jag dålig igår. Hörde från mina jobbarkompisar att det är fler som fått hög feber o sådär så det är tydligen väldigt vanligt :/
    Bara det går över i helgen så är jag nöjd så man kan jobba på måndag igen!
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.