Julkonsert bokad.

Idag har varit en dag full av väntan. Först sov vi länge, riktigt skönt. Sedan handling på Maxi och sedan blev jag sittande på akuten i 4 timmar med morfar.
Han hade ramlat och slagit huvudet på älgjakt som behövde kollas upp i helgen, tack o lov var de inget farligt så efter all väntetid och 5 minuters läkarbesök fick vi fara hem till Teg och äta middag som älsklingen lagat.
Är riktigt trist att sitta på akuten i flera timmar iallafall, man ångrar sig lika mycket varje gång man är där, nästa gång blir det banne mig att ta mig sig picnickorg! Vi gick visserligen och fikade en sväng där imellan men flera timmars väntande blev det.

Väl hemma blev det som sagt middag, sedan en dusch och nu slappar jag endast innan det är dax att sova. Mamma ringde och talade om att Magnus Carlsson skall ha en julkonsert i inget mindre än Hörnefors kyrka i vinter så nu har vi bokat biljetter till de så ska jag och mamma fara på det. Blir kanonskoj!

Blir eventuellt en sväng till kyrkan den 31/10 också på minnesgudstjänst för mormor. Får se hur jag kommer göra då men skulle vilja fara, är bara synd att en gudstjänst är så sjukt tråkig men det är ju för mormor delvis.

Nä, tror jag ska ta medicin och sedan inta sängen för jag börjar jobba 8 imorn, har ju tänkt arbetsträna 2 timmar varje dag denna vecka också eftersom två dagar gick bort förra veckan när jag låg hemma i feber.

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Lisbet Olofsson (2009-10-19 08:21)
    Oja, akuten är riktigt pest! Att man aldrig lär sig 😛
    Yes nu är jag på benen igen och det går finfint att arbetsträna!
    Allt väl med dig såhär på måndag också?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.