Kändis för en dag?

Så idag är man med både på första sidan i Expressens papperstidning och på senaste nytt på Expressens hemsida. Inte illa att få vara kändis för en dag =)

Men säger då bara det, man ska inte säga nåt till en reporter för de tolkar allt precis som de själva vill. Jag sa att jag var helt orkeslös och låg bara i soffan hela dagarna, inte att jag knappt kunde gå fem meter! Sedan frågade de ifall någon fler på mitt jobb fått några biverkningar och då sa jag att jag visste om några stycken som fått feber men att de kunde arbeta iallafall, men de tolkade det som att de blev lika sjuka som jag och att det var ca. 10 stycken. Nämde iofs att vi är runt 80 anställda.
Så det är lite roligt att läsa vad de skriver, de ska göra allt till en sådan stor sak.

Hur det kommer sig att jag är med i tidningen är lätt, jag har INTE meddelat dem själv att jag fått biverkningar av vaccinet utan jag hade två missade samtal när jag kom hem ifrån träningen, kollade upp numret, fick fram Expressen, sa till sambon, de måste ju ha ringt fel. Sedan vid 16 tiden ringer det igen från samma nummer, jag svarar, en tjej presenterar sig och börjar direkt fråga ut mig om att jag haft biverkningar från vaccinet, de har läst om det på min blogg tydligen. (Och hur de hade fått tag på min blogg frågade jag; de hade visst sina "spanare" som läste olika bloggar)
Så frågar hon ifall jag kan berätta hur det kändes vilket jag svarade; finns egentligen inte så mycket att berätta, jag hade hög feber och var totalt orkeslös. Men hon ställde frågor, fick typ samma svar på alla ifrån mig och sedan frågade hon ifall det var ok att det skulle ha med det i tidningen idag, innan jag ens hann tänka så blev det visst så, och sedan vid 18 tiden kom det hem en tjej som bor här i stan och fotade mig. Jag fick inte le på kortet utan skulle se allvarlig ut eftersom jag haft biverkningar från vaccinet ?! Men hon tog ändå en del kort där jag såg glad ut, vilket jag tyckte hon skulle valt till tidningen men självklart tar de ett kort där jag ser sur ut! Men men, en rolig grej ändå att få vara med i tidningen sådär för en gångsskull =)

Är bara synd att de skrämmer upp allmänheten som inte ens hunnit vaccinera sig med allt skriveri om biverkningar, de är inte så farliga som det låter som, man vet ju att det beror på vaccinet och att det kommer gå över inom några dagar.

Men som sagt, klicka på länken och läs om lilla jag som kändis eller köp Expressen idag, det har jag redan gjort 😀


Foto: Malin Grönborg /Expressen

Hela artikeln

9 kommentarer

  1. Therese

    Att vara med i Expressen är inget att skryta om, imho
    Som du själv skriver, Expressen skriver långt ifrån sanningen och hittar på massa själv. Att vara med i Expressen tycker jag är ett varningstecken. ”Hjälp mig! Jag vill ha uppmärksamhet! HÄR ÄR JAG! SE PÅ MIG!!!”

    Börjar bli samma sak med Aftonbladet. Suck…

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Therese (2009-10-26 20:08)
    Nej det är verkligen ingenting att skryta om att vara med i expressen. Blev helt paff när de ringde mig, hann som aldrig säga varken bu eller bä förrän det var bestämt att jag skulle vara med. Tycker det var trist att de inte tog med allt annat jag sa att jag skulle vaccinerat mig iaf, för som det där var så skrämmer de ju endast upp allmänheten!

    Och nej, jag skrek verkligen inte efter uppmärksamhet. Hade lätt klarat mig utan de där, men när de ringde mig så tänkte jag, äh, spela stor roll ifall det är en liten bild och två textrader, vilket det iofs inte blev!

  3. Jennely Ottosson

    Svar till Josef Boberg (2009-10-22 18:41)
    Om det var 10 stycken av 80 som blev sjuka av vaccinet har jag ingen aning om, det var några stycken på mitt jobb som fått feber men som kunde arbeta i vanlig ordning ändå, vart expressen fick sina 10 stycken ifrån har jag ingen aning om.

  4. MariaO

    MÄH!!! Vilken barnslig kommentar av Therese. Förstår inte vad du ville med den . Visst börjar kvällstidningarna bli mindre och mindre seriösa och mer skandalsökande, men det är väl en helt annan diskussion.

  5. Saltingen

    ”(Och hur de hade fått tag på min blogg frågade jag; de hade visst sina ”spanare” som läste olika bloggar)”

    De kanske… använde Google?

    puss

  6. Jennely Ottosson

    Svar till Saltingen (2009-11-02 19:47)
    Ja de kan nog ha använt sig av google men hur de hittade att jag skrivit just om vaccineringen förstår jag inte då jag inte ”taggat” att de handlat om det, men sak samma, börjar på att vara ett tag sedan det var aktuellt nu.

  7. Jennely Ottosson

    Svar till Marras (2009-12-10 20:07)
    Jasså? Jo det var jag som var med i expressen på framsidan, mittersta bilden har jag för mig att det var 🙂 Så du var också med, måste gå och spana i tidningen med andra ord då, har den hemma 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.