Hjälpsamma människor.

Snacka om att det finns hjälpsamma människor i vårt samhälle!

Var upp på Ersboda efter jobbet idag och när jag var på väg från skokanonen så smäller det under bilen, jag tror hela avgasröret släpar efter bilen för det lät som så, skyndar mig att svänga in till Hermanssonsmöbler och ser ett par tittar på mig, det lät sjukt mycket utanför bilen också!
Jag stänger av bilen, kliver ur för att se vad som gått sönder, det visar sig att mitt reservdäck som ligger under bilen lossnat på nåt konstigt sätt så jag släpade det efter mig. Jag försökte fixa tillbaka det men misslyckades så karln kommer och hjälper mig, han kommer på en egen uppfinning, knyter fast upphängningen i däcket som vi lägger i skuffen. Jag blev så överlycklig av att få hjälp för annars hade jag fått stå där tills Erik kunnat fara ifrån jobbet eller tills han slutade klockan 15 eftersom jag inte fick tillbaka det själv, gick inte att haka fast på kroken som man ska göra så nåt har blivit galet.
Vi får undersöka det senare. Men snacka om att det finns hjälpsamma människor!

Tog mig hem utan något släpandes efter bilen iallafall så nu senare får vi försöka fixa det där.

Nu är det slappa som gäller en stund, ska snart gå ner på stan och möta Erik, ska gå o spana efter ett par jeans åt mig, jag ska unna mig lite kläder för ovanlighetensskull!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.