Flydde fältet.

Kändes riktigt bra att få fara hem klockan 12 från jobbet idag, för klockan 13 skulle vaccineringen dra igång och redan klockan 10 imorse hade folk börjat köa tydligen, fick höra att Tv4 varit där och filmat också, när jag skulle ta mig ut från jobbet fick jag kryssa mellan stolar och be om ursäkt för att ta mig förbi alla som vägrade flytta på sig.
Så skönt att slippa vara där i eftermiddag, även om vi egentligen inte ska bli speciellt drabbad av vaccineringen så skulle vi nog märkt av kaoset.

Vill bara klargöra en sak också, jag sökte INTE uppmärksamhet genom att jag var med i Expressen tidigare, som sagt, jag blev förvånad när de ringde mig, gick inte direkt att säga nej heller då de läst allt redan på min blogg och direkt sa att de tänkte ha med mig i tidningen, jag trodde det skulle vara en liten bild och två textrader typ och tyckte att det är inte en sådan stor grej.
Så sluta fråga ifall jag sökte uppmärksamhet eller liknande, vill man ha uppmärksamhet går det nog att fixa på annat sätt än att vara med i expressen om att man haft biverkningar efter en vaccination.

Nu blir det att lägga sig under filten och vila en stund, fryser som ett tok nämligen.
Sedan blir det träning då sambon kommit hem och senare ikväll får vi se vad som händer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.