Helgen snart slut.

Så var det söndag igen, imorn väntar en ny arbetsdag.
Helgen har varit rätt lugn, i fredags for vi på middag hos Cissi och John, riktigt trevligt. Igår blev det en visit till Hörnefors, middag hos morfar och sedan for jag och mamma till kyrkan på minnesgudstjänst. Morfar sjöng i kören så vi satt inte brevid honom. Var en fin minnesstund, de tände ljus för alla som gått bort under året, när de läste upp mormors namn högg det till i hjärtat, det kändes tungt. Även när de läste upp lilla Niclas namn sist, då drog nog halva kyrkan efter andan.
Det är så ofattbart att en sådan ung och fin person slitits härifrån.

En ur kören sjöng en sång solo och tillängnade den lite extra till morfar och oss andra i familjen, det var enormt fint gjort, då var tårarna nära.
Känns ändå skönt att nu har man fått ordentligt avslut på allt, nu är det bara att fortsätta bearbeta och gå vidare som gäller.

Efter visiten i Hörnefors for vi förbi hos Evelina på hennes halloweenfest, var riktigt trevligt att få träffa en del vänner man inte ser så ofta nu för tiden.

Idag har vi varit ute i stugan en sväng, jag har plockat lite granris, mossa och en del kottar och skall göra en krans som jag skall ta till graven sedan, eventuellt att jag gör en vi kan ha på ytterdörren också. Ska försöka vara lite kreativ iallafall =)

Dock så håller jag nog på att bli förkyld då jag har lite högre feber och ytterstlite ont i halsen och är lite snuvig, hoppas det ger med sig fort för jag har inte tänkt behöva ligga hemma och vara sjuk.

Nä nu ska jag fortsätta se på Djävulen bär prada.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.