Intervjuad i tv?

Nej tack säger då jag. Fick ett telefonsamtal ifrån en tjej tidigare idag som hade läst då jag varit med i Expressen, hon ville göra en intervju med mig om mina biverkningar efter vaccineringen som skulle vara med i ett nyhetsinslag, i Tyskland?!
Hon ställde massa frågor och jag förklarade att jag endast haft 39 graders feber och var orkeslös i två dagar, och hon ville träffa mig och ha med sig en fotograf. Då frågade jag vad det handlade om och hon berättade men jag tackade vänligt men bestämt nej. Förklarade att jag tycker media hetsar upp detta om biverkningarna för mycket, det är känt sedan länge att man kan få biverkningar av vaccinering emot influensa så att man får det emot svininfluensan är ju inget nytt direkt.
Efter många tappra försök till att övertala mig att ändå ställa upp så tackade hon så mycket för samtalet och accepterade att jag inte ville ställa upp.

Förstår inte varför de ska jaga folk om biverkningar efter vaccineringen, dom skrämmer endast upp allmänheten. Det är ju bara att välja, ta vaccineringen – riskera att bli dålig i några dagar och veta vad det beror på och att det går över, eller hoppa över vaccineringen – riskera att få influensan och inte veta hur sjuk man blir, måste isolera sig hemma för att inte smitta ner andra. Varför inte bara skriva det istället för att hetsa upp allt?

Annars idag så är jag enormt trött, men har varit och handlat på Coop och sedan tränat, nu väntar duschen, sedan Tv tills det är dax att sova!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.