Andra vaccindosen tagen!

Då var andra dosen Pandemix tagen, emot svininfluensan. Eftersom jag tillhör den riskgrupp som måste ta dos två så fick jag den på jobbet idag.
Så nu håller jag tummarna för att jag inte ligger i feber i helgen, än så länge så har armen börjat värka mer och mer och jag har huvudvärk men ingenting mer, hoppas det stannar där också!

Jag blir för övrigt galen på folk angående vaccineringen, förstår inte varför alla är så tveksamma till att vaccinera sig. Det är inget farligt, man får som mest lite biverkningar i form av smärta i armen och feber under 2-3 dagar.
Det är ju egentligen bara att välja, vaccinera sig och veta att blir jag sjuk av sprutan så går det över eller riskera att dra på sig influensan och måsta isolera sig ifrån allmänheten och sin familj för att den är så smittsam och dessutom inte veta hur sjuk man kan bli, de flesta blir ju dock bara lindrigt sjuk.
Vad jag mest blir upprörd över är Gravida som funderar på att skippa och ta vaccinationen, det är så korkat gjort att det finns inte, ni som är gravid kan få olika komplikationer ifall ni får influensan och tänk på erat barn ni har i magen ifall ni får komplikationer. Vaccinera er för er egen skull och för andras!
Förstår verkligen inte varför alla är så rädd för biverkningar, Herregud, det går ju över på 2-3 dagar och man dör inte av att ha lite ont i armen och feber!

Folk vaccinerar sig ju årligen emot säsongsinfluensan och inte sjutton gruvar sig folk i samma utsträckning för den vaccinationen som för denna fast det är som samma lika, bara emot olika virus.

Nä, min rekomendation till alla – Vaccinera er för eran egen skull och för andras så man kan stoppa smittspridningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.