Bilen

Igår efter jobbet donade jag på med alla blommor hemma i jakt efter att bli av med blomflugorna, diskade ur alla ytterkrukor och passade då på att byta plats på lite blommor, till min förvåning fick jag två ytterkrukor över, borde egentligen bara blivit en 🙂 kanske tappat bort en blomma?

Vid 14.30 begav jag mig till sjukhuset, fick träffa en läkare, besöket gick rätt bra tills jag tog fram min lapp med alla saker jag tänkt ta upp, ingenting blev bra då.
Fick lite recept förnyelser och sedan for jag hem med ångest, var mycket trafik efter vägen och när jag väl kom innanför dörren brast allt en stund.
Ska försöka få tag på min ordinarie läkare sedan då han är tillbaka på jobbet eftersom jag fortfarande har en del saker jag vill ha svar på.

Då jag kommit mig hem igen och lugnat ner mig for vi iväg med min bil, tog 20 minuter att byta värmekranen på bilen, så enkelt var det, kostade mig 60:- att hyra en hall istället för 700 i arbetskostnad, så nu har jag värme i bilen igen!
Ett litet problem bara...jag får bara värme, det kommer ingen kalluft istället 😀 Så det måste vi kolla upp vad de kan bero på, nån som har några ideér om vad det kan vara?

Idag fick jag sovmorgon en halvtimme då jag lunchpassade till 12.30, gick bara fint, var så lungt, tog hand om två patienter endast. Träffade sedan en karl i ett väntrum som sa "du känner visst inte igen mig" , jag tittade på honom och svarade "njaae", det visade sig vara mammas kusin 🙂 som jag visserligen inte sett på säkert 10 år, så vi pratade en stund, var trevligt att träffa han!

Nu är jag hemma igen, funderar på ifall jag ska värma mig lite mat trots att jag inte är hungrig över huvudtaget, fick ju inte fika på jobbet förrän vid 10.45.
Men borde nog äta lunch ändå så jag klarar mig till middan.

Snart lördag också, då är det party! Är inte så pepp än, kan bero på att jag känner ingen förutom min sambo som jag ska festa ihop med 😉
Han ska ha personalfest och jag ska visst vara med, blir trevligt att få träffa dem han jobbar tillsammans med och se vad de är för typer, blir förfest hos oss först och sedan blir det ut på krogen. Så det blir nog en trevlig kväll.

Nu – försöka äta lite lunch!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.